27 / 04 / 2024

Kandilli Konakları fiyat listesi!

Kandilli Konakları fiyat listesi!

Firma: Demsa Group

Proje: Kandilli Konakları

Anahtar teslimlerinin hemen yapıldığı Kandilli Konakları lokasyon olarak Üsküdar'ın Kandilli bölgesinde hayata geçirildi. Üsküdar Kandilli Konakları fiyat listesi kapsamında villalar 3 milyon dolardan başlıyor...



Demsa Group tarafından hayata geçirilen  Kandilli Konakları  projesi İstanbul Üsküdar'da konumlandırılıyor. 29 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Kandilli Konakları projesinde satışlar devam ediyor. Kandilli Konakları fiyat listesi bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Kapalı otopark, spor alanları ve yüzme havuzu gibi alanların yer aldığı Üsküdar Kandilli Konakları Evleri toplamda 14 adet villadan meydana geliyor. Kandilli Konakları fiyat listesi kapsamında konutlar minimum 3 milyon dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor.


Villaların 3 katlı olarak tasarlandığı Kandilli Konakları Üsküdar projesinde yüzde 25 peşinat veriliyor, kalan kısım ise banka kredisi kullanılarak ödenebiliyor. Demsa Grup Kandilli Konakları satış ofisi ile 651 73 80 numaralı telefon ile irtibata geçebilir ve proje hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.


Kandilli Konakları fiyat listesi:

Üsküdar Konakları  Demsa Group  fiyatları kapsamında projede yer alan villalar 3 milyon dolar ile 4 milyon 250 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Kandilli Konakları teslim tarihine göre villalar hemen teslim ediliyor. Demsa Group Kandilli Konakları ulaşım bilgileri şöyle:


Üsküdar Kandilli Konakları nerede?

Kandilli Konakları adres: Sevda Tepesi Yolu - Kandilli / İstanbul


Kandilli Konakları Üsküdar iletişim

Telefon: 0 216 651 73 80

Web adresi : www.kandillikonaklari.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön