28 / 04 / 2024

Kandilli Konakları projesi!

Kandilli Konakları projesi!

Firma: Demsa Group

Proje: Kandilli Konakları

Üsküdar'da konumlandırılan Kandilli Konakları projesi ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılarak daire sahibi olunabiliyor. Üsküdar Kandilli Konaklarında yer alan villalar minimum 3 milyon dolardan başlıyor...



14 adet villadan oluşan  Kandilli Konakları  projesi lokasyon olarak İstanbul'un Üsküdar ilçesinde yer alan Kandilli bölgesinde konumlandırılıyor.  Demsa Group  imzası ile yükselen Kandilli Konakları projesi içerisinde yer alan villalar 3 katlı olarak tasarlandı.


29 bin 500 metrekare arsa alanına sahip olan Üsküdar Kandilli Konakları projesinde yer alan konutlar minimum 3 milyon dolardan başlıyor. Demsa Droup Kandilli Konakları projesi 'nin satış ofisi ile 651 73 80 no'lu telefondan iletişime geçebilirsiniz.


Satışların devam ettiği Kandilli Konakları projesi Üsküdar'da yüzme havuzu, kapalı otopark ve spor alanları gibi sosyal donatılarda mevcut durumda. Demsa Group Üsküdar Kandilli Konakları fiyatları listesinin ayrıntıları şöyle:


Kandilli Konakları fiyat listesi kapsamında konutlar minimum 3 milyon dolardan başlıyor, maksimum ise 4 milyon 250 bin dolara kadar yükseliyor. Demsa Group Kandilli Konakları ödeme planı bilgisine göre banka kredisi kullanılabiliyor. 


Kandilli Konakları nerede?

Demsa Group Kandilli Konakları satış ofisi: 0 216 651 73 80

Üsküdar Kandilli Konakları adres: Sevda Tepesi Yolu - Kandilli / İstanbul


Kandilli Konakları Demsa Group ulaşım krokisi:

Kandilli Konakları projesi!


Kandilli Konakları Üsküdar iletişim

Telefon: 0 216 651 73 80

Web adresi : www.kandillikonaklari.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön