27 / 04 / 2024

Kanuni Bulvarı için başlatılan yıkıma tepki!

Kanuni Bulvarı için başlatılan yıkıma tepki!

Trabzon'da Kanuni Bulvarı için ocak ayından bu yana Boztepe Mahallesinde istimlâk edilen yapıların yıkımlarını gerçekleştiren arayolları Genel Müdürlüğü ekiplerine vatandaşlar tepki gösterdi.



Trabzon'da Kanuni Bulvarı için ocak ayından bu yana Boztepe Mahallesinde istimlâk edilen yapıların yıkımlarına devam eden Karayolları Genel Müdürlüğü ekiplerinin hiçbir önlem almadan, araçların geçişi sırasında yıkım çalışmalarına devam etmesine vatandaşlar tepki gösterdi.

Güne Bakış'tan Filiz Yıldırım'ın haberine göre; Kanuni Bulvarı için istimlâk edilen yapıların yıkımında karayolları ekiplerinin hiçbir önlem almaması tepkilere yol açtı. Karayolları Genel Müdürlüğü, Kanuni Bulvarı için istimlâk edilen yapıların yıkımlarını hızlandırdı. Ocak'tan beri Boztepe Mahallesi Gözaçan Camii’nin olduğu alanda yıkım çalışmalarına devam eden ekiplerin yıkım anında hiçbir önlem almaması, şerit çekmemesi ve araçların geçişi sırasında da yıkımlarını sürdürmesi bazı vatandaşların tepkisine neden oldu. 

Yıkım çalışmalarına ocak ayından beri hız verildiğini belirten bir mahalle sakini, “Ocak ayından bu yana yıkımlar aralıklarla devam ediyor. Bir ara yapılar yarım yıkılıp, o şekilde bırakıldı. O zaman da tehlike arz ettiğini belirttik. Şimdi yarım kalan yapıların tamamen yıkılması bizi memnun etti. Ama gördüğünüz gibi araçların geçişi sırasında, hiçbir önlem alınmadan, yanından insanlar geçerken yıkımın devam etmesi doru değil.” diye konuştu. 


Geri Dön