06 / 05 / 2024

Kapadokya'da peri bacalarındaki otel odaları gecelik 3 bin TL!

Kapadokya'da peri bacalarındaki otel odaları gecelik 3 bin TL!

Kapadokya bölgesinde son yıllarda bir biri ardına hizmete kazandırılan butik otellerdeki doğal mağara süit odalar, ihtişamlı görünümlerinin yanı sıra, bir gecelik fiyatları ile de dudak uçuklatıyor



 Kapadokya bölgesinde son yıllarda bir biri ardına hizmete kazandırılan butik otellerdeki doğal mağara süit odalar, ihtişamlı görünümlerinin yanı sıra, bir gecelik fiyatları ile de dudak uçuklatıyor. Ürgüp İlçesi'nin Ayvalı Köyündeki Gamirasu Otel'deki Bizans döneminde rahibelerin kaldığı öne sürülen tüf kayaya oyulu mağara odada konaklamak isteyenlerin, geceliğine bin 200 Euro'yu gözden çıkarmaları gerekiyor.

Jakuzi bile var
İnzivaya çekilen rahibelerin kaldığı öne sürülen kiliseyi restore ederek turizmin hizmetine kazandırdığını söyleyen otel sahibi İbrahim Baştutan, özellikle ABD, Al-manya, Fransa başta olmak üzere Japon turist gruplarının ilgi gösterdiğini söyledi. Baştutan "160 metrekarelik peribacası içerisinde jakuziden, hamamına, saunasından uydu yayınlarının izlenebileceği bir ortamı büyük bir özen ile dizayn ettik"' dedi.

Ahmet KORKMAZER/Sözcü


Geri Dön