03 / 05 / 2024

Kapalıçarşı güncel altın fiyatları 20 Mayıs 2022! Gram altın 950 lira oldu! Çeyrek altın, Ata altın kaç TL?

Kapalıçarşı güncel altın fiyatları 20 Mayıs 2022! Gram altın 950 lira oldu! Çeyrek altın, Ata altın kaç TL?

20 Mayıs 2022 güncel altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Gram altın 950 liraya yükseldi. Peki çeyrek altın fiyatı ne kadar? Ata altın fiyatları kaç TL oldu? İşte güncel Kapalıçarşı altın fiyatları 20 Mayıs 2022...



ATIN İVME KAZANDI

Altının gram fiyatı geçtiğimiz hafta 900 lira seviyesinin altına geriledi. Bu hafta ise altın fiyatları yükselişe geçti ve gram altın şu dakikalarda 950 lira sınırını geçti. 

Altın ivme kazandı, bunun nedeni dolar kurunun agresif yükseliş sergilemesi. Dolardaki yükseliş altın fiyatlarının yukarı yönlü hareket etmesine neden oldu. Öte yandan Fed'in faiz artırma kararı ile dolar yükselirken daha da yükselmeye devam edeceği söylentisi gündemin konusu haline geldi. ABD Merkez Bankası, enflasyon oranları düşene kadar faiz oranlarını artıracağını söyledi ve bu, doların yükselmesine neden olacak.

Peki KAPALIÇARŞI GÜNCEL ALTIN FİYATLARI NE KADAR 20 MAYIS 2022 ? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, Ata altın, Atabeşli ve gremse altın ne kadar oldu 20 Mayıs2022! İşte güncel altın fiyatları 20 Mayıs 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön