01 / 05 / 2024

Kapanarya Gold Evleri fiyatları!

Kapanarya Gold Evleri fiyatları!

Firma: BabaOğul İnşaat

Proje: Kapanarya Gold Evleri

İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece bölgesinde hayata geçirilen Kapanarya Gold Evleri fiyatları 200 bin TL'den başlayarak değişiyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunan projede satış sürecine başlandı...



İnşaat çalışmalarına bayramdan sonra başlanacak olan  Kapanarya Gold Evleri  fiyatları dairenin tipi, alanı ve konumuna göre değişiklik gösteriyor. Proje,  BabaOğul İnşaat  imzasıyla yükseliyor.


1 yıl içerisinde teslimlerine başlanması planlanan Küçükçekmece Kapanarya Evleri'nde; süs havuzu, kapalı otopark, kamelyalar bulunuyor. 


İçerisinde toplam 120 adet dairenin yer aldığı Kapanarya Gold Evleri fiyatları öncesinde projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. Proje, İstanbul Küçükçekmece'de konumlanıyor.


Kapanarya Gold Evleri fiyatları!


V şeklinde mimariye sahip olan Kapanarya Gold Evleri'nde yer alan daireler  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks olarak dizayn edildi. 


Kapanarya Evleri Küçükçekmece'de konut sahibi olmak isteyenler yüzde 50 peşinatla banka kredisi kullanabiliyor. 2 bin 500 metrekare alana sahip olan projede satış sürecine başlandı. 


Kapanarya Gold Evleri fiyatları:

2 oda 1 salon daireler 200 bin TL ile 350 bin TL,

3 oda 1 salon daireler 250 bin TL ile 450 bin TL arasında değişiyor. 


Kapanarya Gold Evleri iletişim:

Tel: 0212 592 12 61

Web: www.kapanarya.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön