29 / 08 / 2024

Kapari Konutlarında 92 bin liraya 2 oda 1 salon!

Kapari Konutlarında 92 bin liraya 2 oda 1 salon!

Kapari Konutları projesinde 2+1 daireler 92 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Kapari Konutları projesi Pendikte Hak Yapı tarafından inşa ediliyor. Projenin yapımı tamamlanmak üzere, Haziran ayında konutlar sahiplerine teslim edilecek ve projede y



Kapari Konutları projesinde 2+1 dairelerin alanları 75, 85 ve 95 metrekare olarak tasarlandı. Bu dairelerin fiyat aralığı 92 bin lira ile 136 bin lira olarak belirlendi. 3+1 evler ise 120 ila 125 metrekare olarak yapılıyor. Fiyatları 154 bin liradan başlıyor, 169 bin liraya kadar yükseliyor.

Kapari Konutları projesi Pendikte inşa ediliyor. Projenin toplam arsa alanı 20 bin metrekare olarak belirlendi. Kapari Konutlarında satışı süren son 29 konut kaldı. Projedeki toplam konut sayısı ise 154.

Kapari Konutları projesinin yapımcı firması Hak Yapı.  10 katlı 2 blok halinde inşa edilen Kapari Konutları projesinde yüzde 30 peşinatla ve yüzde 0.40tan başlayan faiz oranlarıyla kredi kullanılabiliyor.

Kapari Konutlarının temeli 2010 yılında atıldı. Projede yaşam önümüzdeki yaz başında başlayacak. 5 bin 100 metrekare inşaat alanı bulunan Kapari Konutlarında kapalı ve açık otoparklar, 7 gün 24 saat güvenlik elemanı ve hizmet birimleri bulunacak.

Hak Yapı'nın devam eden projeleri arasında Kartal Konut Projesi, Günaydın Konakları bulunuyor. Firmanın biten projeleri ise Kartal'da inşa edilen Topselvi Lüks Konakları, 3 blok ve 68 konuttan oluşan ve Eylül 2008'den beri yaşamın devam ettiği Esenyalı Evleri, bu ay yaşamın başladığı Gözdağı Konutları ve 2 bin 674 metrekare alana kurulu olan 2 birleşik blok ve 20 konuttan oluşan Kaynarca Konut Projesi.

Kapari Konutları'nda projenin ismini aldığı Kapari (Cape Flower) bitkisinin armonik birleşimiyle oluşturulan peyzaj düzeni¸ hem açık meknlardaki yaşamı yüksek bir standarda ulaştırıyor¸ hem de çevreye büyük bir estetik kalite katıyor.

Bu eşsiz peyzaj düzeni içinde farklı aktivite alanları yer alıyor. Çevre düzeninin bir parçası olan basketbol ve voleybol ve futbol sahası açık alanda yer alırken¸ kapalı spor salonu aynı imknları iç mekna taşıyor. 

Açık ve kapalı meknlardan oluşan bu alanlar içinde¸ tüm düzenlemenin de ana ekseninde konumlanan bahçe havuzu estetik açıdan konut sahiplerine seyre doyumsuz bir manzaranın kapılarını açıyor.

Tüm spor ve peyzaj alanlarının yanı sıra açık ve kapalı çocuk oyun  dinlenme alanları ¸ mini alışveriş merkezi ile birlikte site içi hizmet birimleri Kapari Konutları'nın tüm sakinlerine sunduğu özel bir ayrıcalık.

Kapari Konutları açık ve tamamı kapalı otoparklarıyla her daireye park yeri imknı sağlıyor.

444 1 620

[email protected]
www.hakyapiinsaat.com
www.hakyapi.com.tr


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön