23 / 07 / 2024

Kapital Sigorta'nın Ataşehir'deki ofisi 720 bin TL'ye icradan!

Kapital Sigorta'nın Ataşehir'deki ofisi 720 bin TL'ye icradan!

T.C. Kadıköy İflas Müdürlüğü, İstanbul ili İçerenköy mahallesinde bulunan ve müflis Kapital Sigorta A.Ş.'ye ait işyerini 720 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 15 Kasım 2011 Salı günü 14:00-14:15 saatleri arasında gerçekleştirilecek




Verilen ilan şöyle;

T.C. KADIKÖY İFLAS MÜDÜRLÜĞÜNDEN

 

GAYRİMENKUL ACIK ARTIRMA İLANI

DOSYA NO: 2004/16

Müflis Kapital Sigorta A.S- masası mal varlığına dahil bulunan aşağıda tapu kaydı, kıymet, önemli özellikleri, satış gün ve şartları yazılı taşınmaz iflas İdaresince acık artırma suretiyle satışa arz edilmiştir.

TAPU KAYDI: İstanbul, Atasehir İlçesi, İcerenköy Mahallesi, 207 pafta, 3281 ada, 108 parselde kayıtlı 916.27 m2 miktarlı arsanın kat irtifaklı, S.kat 9 bağımsız bölüm nolu meskene (fiilen Is yeridir.) ayrılan 12/120 arsa paylı bağımsız bölüm.

İMAR DURUMU: Atasehlr Belediye Başkanlığı İmar Müdürlüğü'nden alınan şifahi bilgiye göre satışa konu taşınmazın bulunduğu parselin 11.05.2006 t.t.li 1/1000 ölçekli uygulama İmar planlarında Hmax: serbest, max TAKS: 0,25, maxKAKS: 2.07 yapılanma şartlarında iskan sahasında kalmakta olduğu anlaşılmıştır.

TAŞINMAZIN HALİHAZIR DURUMU: Uzman Bilirkişiden alman 20.05.2010 tarihli rapora göre; kıymet takdirine konu taşınmaz; Atasehlr, icerenköy Mahallesi, ProfAli Nihat Tarlan Caddesi, No.82 adresinde bulunan Süleyman Başkan is Merkezinin 5. Kat, 9 bağımsız bölümdür. Tapu kaydında daire olarak kayıtlı olmasına rağmen tüm binanın olduğu gibi satışa konu 9 nolu bölümün de işyeri olarak planlandığı ve kullanıldığı anlaşılmıştır. Zemini seramik kaplı olup, tek hacim halindeki katın alcıpan bölme duvarları ile ayrılarak 1 oda salon halinde kullanıldığı,içerisinde mevcut wc-banyo bölümünün zemininin seramik kaplı, duvarlarının tavana kadar fayans olduğu, klozet, lavoba ve dus bataryası bulunduğu görülmüştür. Satışa konu taşınmazın takribi 200.00 m2 alanlı olduğu, elektrik, su, dogalgaz.kombi, kat kaloriferi tesisatları mevcuttur. Taşınmazın bulunduğu binanın bodrum+ zemln+ 8 normal katlı BAK. sistemde vasatın üzerinde malzeme ve İsçilikle is merkezi olarak inşa edildiği, binanın dıs cephesinin giydirme cam cepheli olduğu, elektrik, su, dogalgaz, kalorifer ve asansör tesisatları ile otoparkı mevcuttur. Taşınmazın civarı iskan ve kticük sanayi alanı olarak teşekkül etmiş, ulaşım imkanları iyi her tür belediye teknik hizmetlerinden yararlanabilinmektedir.

TAŞINMAZIN MUHAMMEN KIYMETİ: Bilirkişi tarafından acık artırmaya konu 5. kat 9 bağımsız bölüm nolu kat için 720.000,00.-(yedl yüz yirmi bin) TL kıymet takdir edilmiştir.

SATIŞ GÜN VE ŞARTLARI : Yukarıda tapu kaydı ,imar durumu, halihazır durumu ve muhammen bedeli yazılı taşınmazın birinci acık artırması 15 Kasım 2011 Salı günü 14.00- 14.15 saatleri arasında C- ADLİYESİ, KADIKÖY İFLAS MÜDÜRLÜGÜ'nde acık artırma suretiyle yapılarak muhammen bedelinin % 60 ve satış masraflarını geçmesi şartıyla en cok artırana ihale edilecektir. 0 gün böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa ikinci satış 25 Kasım 2011 Cuma günü 14.00-14.15 saatleri arasında aynı yerde yapılacaktır. Bu artırmada da muhammen bedelin % 60 ve satış masraflarını geçmesi şartıyla en cokartırana İhale edilecektir. Taşınmaz üzerinde görünün İpotekten dolayı İhale bedeli masraflar düşüldükten sonra öncelikle ipotek alacaklısına ödenecektir. İhale damga resmi, tellaliye, KDV ve tapu haclarının 1/2 'si ile tüm tescil ve teslim masrafları alıcıya alt olacaktır. Birikmiş vergiler satış bedelinden ödenir. Acık artırmaya katılabilmek için muhammen bedelin % 20'si nisbetindeki teminatın nakit TL veya kesin ve süresiz banka teminat mektubu vermeleri lazımdır. Satış peşin parayladır, ancak alıcı istediği takdirde ihale bedelini ödemek üzere 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse İcra ve iflas Kanunu'nun 133 maddesi gereğince İhale feshedilir, iki ihale arasındaki farktan ve % 10 faizden alıcı ve kefilleri mesul tutulacak ve hiç bir hükme hacet kalmaksızın kendilerinden tahsil edilecektir. Şartname ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede acık olup, masraf verilmesi halinde isteyene bir örneğinin gönderilebileceği, satışa iştirak edeceklerin şartnameyi ve taşınmazı görmüş ve münderacatını kabul etmiş sayılacakları ilan ve tebliğ olunur.

www.bik.gov.tr B-62432

İlanı incelemek için tıklayın!

 


Geri Dön