03 / 05 / 2024

Borsada zurnanın zırt dediği yer geliyor, kara koyun ak koyun 3 Ekim'de belli olacak

Borsada zurnanın zırt dediği yer geliyor, kara koyun ak koyun 3 Ekim'de belli olacak

Finansal Piyasalar Uzmanı İris Cibre 2 ay boyunca borsada yaşanan büyük manipülasyon sonrası yaşanan gelişmeleri ve borsada yaşanacakları kaleme aldığı yazısında iki tarihe dikkat çekti.



"Tüm ülkenin konuştuğu üzere Borsa İstanbul’da özellikle Pay vadeli piyasalarda ülke tarihinin en büyük manipülasyonu yaşandı" diyen İris Cibre, bu 2 aylık süreçte küçük yatırımcı başta olmak üzere pek çok kişi ve kurumun zarar gördüğünü söyledi. Borsa İstanbul'un da güvenilirliğinin zarar gördüğünü belirten Cibre, göz göre göre gelen çöküşü izleyen piyasa regülatörünün ve ekonomi yönetiminin de bunda payı olduğunu ifade etti.

GazeteDuvar'daki köşe yazısında Borsa İstanbul'da pay vadeli kontratların son gününün 30 Eylül olduğunu belirten Cibre, "3 Ekim zurnanın zırt dediği yer olacak" ifadesini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön