25 / 07 / 2024

Karabağlar Belediyesi ev yeniledi!

Karabağlar Belediyesi ev yeniledi!

Karabağlar Muammer Akar Mahallesi'nde engelli oğluyla zor şartlarda yaşayan vatandaşa mahalleli ve Karabağlar Belediyesi sahip çıktı. İmece usulü ile evin temizliği yapılıp eşyaları yenilenirken, belediye ekipleri de evin boya badanasını yaptı


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!



Karabağlar Muammer Akar Mahallesi'nde engelli oğluyla zor şartlarda yaşayan vatandaşa mahalleli ve Karabağlar Belediyesi sahip çıktı. İmece usulü ile evin temizliği yapılıp eşyaları yenilenirken, belediye ekipleri de evin boya badanasını yaptı ve tesisat ile zeminini yeniledi. Ayrıca, emekli terzi olan evin reisine mesleğine devam edebilmesi için bir de dikiş makinası hediye edildi. Son olarak devreye Kızılay da girerek dayanışmanın en güzel örneği sergilendi.

Mahalle sakinleri, kısa sürede evi yenileyen ve kendilerine her konuda yardımcı olan Karabağlar Belediyesi ve Kızılay Konak Şubesi yetkililerine teşekkür etti. Bu çalışmaların her mahallede olması gerektiğini belirten vatandaşlar, imece usulü çalışmanın komşuluk ve dayanışma ruhunu geri getirdiğini ifade ederek bunun 2015 yılında tüm Türkiye'ye yayılmasını diledi.



Yeni Asır


Geri Dön