01 / 05 / 2024

Karabağlar'da Şehir Plancıları Odası ile belediyeler işbirliği yapacak!

Karabağlar'da Şehir Plancıları Odası ile belediyeler işbirliği yapacak!

Şehir Plancıları Odası İzmir Şube Başkanı Özlem Şenyol Kocaer ve yönetim kurulu üyeleri, özellikle kentsel dönüşüm konusunda Karabağlar Belediyesi ile yeni dönemde de karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak istediklerini söyledi...



İZMİR'in 480 bin nüfuslu en büyük ilçesi Karabağlar'da kentsel dönüşüme yönelik çalışmalar devam ederken Şehir Plancıları Odası, belediye ile işbirliği kararı aldı. 


Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu ziyaret eden Şehir Plancıları Odası  İzmir  Şube Başkanı Özlem Şenyol Kocaer ve yönetim kurulu üyeleri, özellikle kentsel dönüşüm konusunda Karabağlar Belediyesi ile yeni dönemde de karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak istediklerini söyledi. Karabağlar ilçesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından belirlenmiş riskli alanlarla ilgili son gelişmeler değerlendirildi. Aynca, vatandaşların beklentilerine yönelik belirsizliklerin giderilmesi ve yapılması düşünülen plan revizyonu çalışmaları da genel ilkeleriyle ele alındı. Karabağlar Belediyesi ile bu dönemde de ortak paydada buluşmayı amaçladıklarını ve bu doğrultuda katkı koymaya hazır olduklarını belirten Özlem Şenyol, Başkan Selvitopu'nun kentsel dönüşüm konusundaki bilgi, birikim ve tecrübesinin Karabağlar için bir şans olduğunu vurguladı. 


Hürriyet Bursa 


Geri Dön