02 / 05 / 2024

Karabük'te bir apartmanın beton sundurması çöktü!

Karabük'te bir apartmanın beton sundurması çöktü!

Karabük Ergenekon Mahallesi Gülgün Sokak'ta bulunan bir apartmanın giriş kapısı üzerindeki beton sundurması çöktü.



Karabük'teki bir apartmanın giriş kapısı üzerinde bulunan beton sundurması çöktü. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Ergenekon Mahallesi Gülgün Sokak'ta yer alan 6 katlı bir apartmanın giriş kapısı üzerindeki beton sundurma, henüz bilinmeyen bir sebeple çöktü. Yaşanan çökme sonrası apartman girişi de kapandı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve AFAD ekipleri sevk edildi.

AFAD ekipleri ve iş makineleriyle yapılan çalışma sonrası kapının önüne doğru çöken sundurmanın demirleri kesilerek sundurma da yere düşürüldü. Daha sonra beton parçaları temizlenerek de apartman girişi açıldı.

Apartman yöneticisi İzzet Özçelik, yaptığı açıklamada, apartmanın giriş kapısı üzerindeki beton sundurmanın kimsenin olmadığı sırada kendiliğinden çöktüğünü dile getirerek, "Allah'tan can kaybı yaşanmadı. Burası aniden çöktü ve apartmanın giriş kapısını kapattı. Mal kaybı yaşandı. İlgili firmadan şikayetçiyim." şeklinde konuştu.

Bina sakinlerinden Şükrü Çalman da konuyla ilgili olarak, "Bir ses üzerine apartmandan çıktım ve buranın çöktüğünü gördüm. Hemen haber verdik ve apartmanın doğal gazını kestirdik. İyi ki kimse betonun altında kalmadı." dedi.


Geri Dön