21 / 05 / 2024

Karabük'ün yeni belediye binasını Adnan Çebi inşa edecek!

Karabük'ün yeni belediye binasını Adnan Çebi inşa edecek!

Mülkiyeti Karabük Belediyesi' ne ait olan yaklaşık 4 bin metre kare alan üzerine inşa edilecek olan belediye binası ve iş merkezi ihalesini Adnan Çebi kazandı...



Karabük Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı ve iş merkezi için yapılan ihale sonuçlandı. Mülkiyeti Karabük Belediyesine ait olan yaklaşık 4 bin metre kare alan üzerine inşa edilecek olan belediye binası ve iş merkezi ihalesini Karabük'ün önde gelen inşaat sektörü sahiplerinden Adnan Çebi kazandı. İki blok olarak inşaatı yapılacak olan alanda bir blok Belediye binası diğer blok ise iş merkezi olacak. 


İşadamı Adnan Çebi, yaklaşık 40 milyon TL'lik bir yatırım yapacaklarını söyleyerek, "Karabük Belediyesi tarafından mülkiyeti kendilerinde olan yaklaşık 4 bin metre kare alanda belediye binası ve iş merkezini şehrin estetiğine uygun olarak inşa edeceğiz. 


2 ayrı blok olarak yapılacak olan inşaat çalışmasında bir blok Belediye hizmet binası diğer blok ise iş merkezi olacak. Ön cephe kısmında 12 ve iş merkezinde de 77 adet işyeri yer olmak üzere toplam 89 adet işyeri olmuş olacak" dedi. 



Anayurt


Geri Dön