05 / 05 / 2024

karabük yeni belediye binası

karabük yeni belediye binası

Mülkiyeti Karabük Belediyesine ait olan 40 milyon TL’lik bir yatırımla yaklaşık 4 bin metrekare alan üzerine inşa edilen belediye binası ve iş merkezi Çebioğlu İnşaat'ın önderliğinde açıldı.

Karabük'ün yeni belediye binasını Adnan Çebi inşa edecek!

Mülkiyeti Karabük Belediyesi' ne ait olan yaklaşık 4 bin metre kare alan üzerine inşa edilecek olan belediye binası ve iş merkezi ihalesini Adnan Çebi kazandı...

TOKİ Karabük Eskipazar'da 60 bin 800 TL peşinatla 2+1!

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci 14 Eylül'de resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri çerçevesinde Karabük'te de yeni projeler yapacak. Peki TOKİ Karabük Eskipazar projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Karabük Eskipazar 2022 ucuz konut projesi.

Ayçiçeği bolluğu gelecek! Karabük’ten yeni destekleme modeli ile başarı geldi

Karabük'ün yağlık ayçiçeği üretimi, yeni destekleme modeli ile 900 tona yükseldi. İşte detaylar...

Karabük Belediyesi'nden büyük fırsat! 3 adet iş yeri satıyor!

Karabük Belediye Başkanlığı, Karabük Bayır Mahallesi'nde yer alan 3 adet iş yerini satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan yeni uygulama: Borcu olan vatandaşların hesapları kapatılacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bayram öncesi vatandaşları rahatlatacak bir uygulamanın başladığını duyurdu. Belediye, Ankara Eczacı Odası ile yapılan anlaşma gereği başkent genelinde eczanelere borcu olanların hesabını kapatacak.

Karabük'e 4 yeni millet bahçesi geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Karabük’e 4 millet bahçesi yapılacağını duyurdu.

Karabük Merkez'de 39.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Karabük Belediye Başkanlığı, Karabük Merkez'de yer alan gayrimenkulü 39 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Karabük'te 46.7 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Karabük Belediye Başkanlığı, Karabük'te yer alan 9 adet gayrimenkulü 46 milyon 750 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Karabük Belediyesi'nden 46.7 milyon TL'ye satılık 7 depo!

Karabük Belediye Başkanlığı, Karabük ili, Merkez ilçesi, Bayır Mahallesi'nde yer alan 7 depoyu 46 milyon 750 bin TL'ye satıyor...

TOKİ'den Karabük Safrabolu'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Eğitim yatırımları için gaza basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Karabük'te okul ve pansiyon inşa edecek! İhalesi bugün!

Yeni yatırımları için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Karabük'te 2 yeni konut ve 100 kişilik pansiyon inşa edecek.

TOKİ Karabük'te 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karabük'te 2 yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ Karabük Merkez'de 2 yeni okul inşa edecek!

TOKİ, Karabük Merkez Beşbinevler Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Binası , Fevzi Çakmak Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası, Yenice İlçesi, Atatürk Mahallesi 100 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesini 3 Haziran 2021 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa edecek!

Karabük İli, Safranbolu İlçesi, Yeni Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Binası ,Yazıköy Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 8 Haziran 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

karabük yeni belediye binası Haberi

karabük yeni belediye binası


Mülkiyeti Karabük Belediyesine ait olan 40 milyon TL’lik bir yatırımla yaklaşık 4 bin metrekare alan üzerine inşa edilen  belediye binası ve iş merkezi Karabük’ün önde gelen inşaat şirketi Çebioğlu Yapı san. ve Tic. Ltd. Şti. önderliğinde  Karabük halkının hizmetine açılmıştır


Belediye binası ve iş merkezi şehrin estetiğine uygun  2 ayrı blok olarak inşa edilmiştir.  Bir blok Belediye hizmet binası diğer blok ise iş merkezi olmuştur.. Ön cephe kısmında 12 ve iş merkezinde de 77 adet işyeri yer olmak üzere toplam 89 adet işyeri mevcuttur.. Tamamen cam giydirmeli ve modern bir şekilde inşa edilen projemize karabük iş adamları, mühendisler ,avukatlar ,doktorlar,güzellik salonuve bankalarının yoğun ilgisi olmuştur .Biz çebioğlu ailesi  olarak   Karabük’e yakışır modern bir belediyeyi ve iş merkezi ni  kente...