05 / 05 / 2024

karabük belediye binası

karabük belediye binası

Mülkiyeti Karabük Belediyesine ait olan 40 milyon TL’lik bir yatırımla yaklaşık 4 bin metrekare alan üzerine inşa edilen belediye binası ve iş merkezi Çebioğlu İnşaat'ın önderliğinde açıldı.

Karabük Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı başlıyor!

Karabük Belediye binası ve iş merkezi ihalesini kazanan Karabük'ün önde gelen inşaat sektörü sahiplerinden Adnan Çebi zemin etütlerinin yapılarak çalışmalara 15 gün içinde başlanarak 15 ayda binaları bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Karabük'ün yeni belediye binasını Adnan Çebi inşa edecek!

Mülkiyeti Karabük Belediyesi' ne ait olan yaklaşık 4 bin metre kare alan üzerine inşa edilecek olan belediye binası ve iş merkezi ihalesini Adnan Çebi kazandı...

Mudanya belediye binası meydana gelen 5.1'lik deprem sonrası tahliye edildi!

Mudanya belediye binası 5.1 büyüklüğündeki depremin meydana gelmesinin ardından tedbir amaçlı tahliye edildiği belirtildi. Başkan Türkyılmaz, "Yıkım kararını daha önce almıştık ama bu depremle bu taşınmanın ve belediye binası yapılmasının hızlandırılması gereken bir sürece girdik." dedi.

Karabük Belediyesi'nden büyük fırsat! 3 adet iş yeri satıyor!

Karabük Belediye Başkanlığı, Karabük Bayır Mahallesi'nde yer alan 3 adet iş yerini satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkılacak mı?

İzmir Büyükşehir Belediye Sarayı'nın yıkım tartışmaları devam ediyor. Peki İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkılacak mı?

Karabük Merkez'de 39.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Karabük Belediye Başkanlığı, Karabük Merkez'de yer alan gayrimenkulü 39 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Büyükşehir Belediye binası tartışma yarattı!

Geçtiğimiz sene 30 Ekim'de meydana gelen 6,9 deprem sonrasında hasar alan İzmir Büyükşehir Belediye binasının akıbeti tartışma yarattı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer binanın yıkılmasını isterken  Mimarlar Odası İzmir Şubesi binanın güçlendirilmesi gerektiğini belirtiyor.

İzmir Büyükşehir Belediye binasının akıbeti TBMM'de!

MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, İzmir Büyükşehir Belediye Binasının depreme dayanıklılığına ilişkin soru önergesi verdi. 

TOKİ'den Karabük'teki yurt satışı ile ilgili iddialara yanıt!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), "Karabük'te 6 yıldır boş bekletilen yurt binasının, yarı fiyatına satışa çıkarıldığı" iddialara yönelik açıklama yaptı.

Karabük'te 46.7 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Karabük Belediye Başkanlığı, Karabük'te yer alan 9 adet gayrimenkulü 46 milyon 750 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Karabük Belediyesi'nden 46.7 milyon TL'ye satılık 7 depo!

Karabük Belediye Başkanlığı, Karabük ili, Merkez ilçesi, Bayır Mahallesi'nde yer alan 7 depoyu 46 milyon 750 bin TL'ye satıyor...

TOKİ Karabük Merkez'de 2 yeni okul inşa edecek!

TOKİ, Karabük Merkez Beşbinevler Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Binası , Fevzi Çakmak Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası, Yenice İlçesi, Atatürk Mahallesi 100 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesini 3 Haziran 2021 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa edecek!

Karabük İli, Safranbolu İlçesi, Yeni Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Binası ,Yazıköy Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 8 Haziran 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Eyüpsultan Belediyesi borçlarına karşılık belediye binasını devretti!

Eyüpsultan Belediyesi vadesi geçmiş vergi borçlarına karşılık tescilli eski belediye binasını hazineye devretti. Belediyenin 14 milyon 938 bin TL'lik vergi borcu silindi.

Çorum Belediyesi'nin yeni belediye binası inşaatı yarım kaldı!

Çorum Belediyesi eski başkanı Muzaffer Külcü döneminde, 2017'de yapıma başlanan ve toplam 65 milyon TL bedelli yeni belediye binası ve hizmet kampüsü inşaatının da yarıda kaldığı öğrenildi.

karabük belediye binası Haberi

karabük belediye binası


Mülkiyeti Karabük Belediyesine ait olan 40 milyon TL’lik bir yatırımla yaklaşık 4 bin metrekare alan üzerine inşa edilen  belediye binası ve iş merkezi Karabük’ün önde gelen inşaat şirketi Çebioğlu Yapı san. ve Tic. Ltd. Şti. önderliğinde  Karabük halkının hizmetine açılmıştır


Belediye binası ve iş merkezi şehrin estetiğine uygun  2 ayrı blok olarak inşa edilmiştir.  Bir blok Belediye hizmet binası diğer blok ise iş merkezi olmuştur.. Ön cephe kısmında 12 ve iş merkezinde de 77 adet işyeri yer olmak üzere toplam 89 adet işyeri mevcuttur.. Tamamen cam giydirmeli ve modern bir şekilde inşa edilen projemize karabük iş adamları, mühendisler ,avukatlar ,doktorlar,güzellik salonuve bankalarının yoğun ilgisi olmuştur .Biz çebioğlu ailesi  olarak   Karabük’e yakışır modern bir belediyeyi ve iş merkezi ni  kente...