29 / 04 / 2024

Karacabey Roman TOKİ Konutları'nın yol sorunu çözülüyor!

Karacabey Roman TOKİ Konutları'nın yol sorunu çözülüyor!

Bursa Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle ortaklaşa yürütülen yol çalışmalarını önceki gün denetleyerek ayrıntılı bilgi aldı ve incelemelerde bulundu.



Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle ortaklaşa yürütülen çalışmaları önceki gün denetleyerek ayrıntılı bilgi ve incelemelerde bulundu. Roman  TOKİ  konutlarında ki tozlu yol sorununun yılların sorunu olduğunu belirten Özkan, "Ortalama 200 metrelik bir yol olmasına rağmen gerekli asfaltlaması yapılmamış ve yıllardır toz içkide bırakılmış. Bu da bölge insanlarına ciddi rahatsızlık veriyor. 


Özellikle Roman TOKİ Konutlarında kalan vatandaşlarımızın bu anlamda büyük sıkıntı yaşadıklarını biliyoruz. Bizler de buna bu sene çare olduğumuz için mutluyuz" dedi. 


ÖĞRENCİLER İÇİN KOLAYLIK SAĞLANACAK 

Ayrıca İlçenin batı yakasında bulunan çevre yolunda da öğrencilerin yakında ki okula yaya gidişlerinde toz içinde kaldıklarını ve kaldırım olmamasından ötürü tehlikeli bir güzergâh izlediği konusunda şikâyetlerin gelmesi üzerine sezon içinde programa alınan bu yolda ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu tozdan kurtuldu. 


Yolun yanı sıra kaldırım çalışmalarında da sona gelmen noktada özellikle okullar açıldığında kaldırım olmadığından su kenarlarından ve evlerin bahçe sınırlarından geçen öğrenciler için büyük kolaylık sağlanmış olacak. 


A Gazete


Geri Dön