15 / 05 / 2024

karacabey roman toki evleri

karacabey roman toki evleri

Bursa Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle ortaklaşa yürütülen yol çalışmalarını önceki gün denetleyerek ayrıntılı bilgi aldı ve incelemelerde bulundu.

TOKİ Bursa Karacabey 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 12 soruda TOKİ Bursa Karacabey!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Karacabey projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Bursa 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Kastamonu TOKİ Roman Konutları'nın anahtar teslimi yapıldı!

Kastamonu Araç İlçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Roman Konutları projesindeki dairelerin anahtar teslimleri yapıldı. 

TOKİ Karacabey'de 336 kişilik yurt yapımında sona geldi!

Karacabey'de TOKİ tarafından yapılan 336 kişi kapasiteli öğrenci yurdunda sona gelindi. Şu anda son rötuşlan yapılan yurt, 5 yıldızlı otelleri aratmayacak şekilde inşa edildi.

TOKİ'den Karacabey'e otel konforunda yurt!

Bursa'nın Karacabey ilçesinde TOKİ tarafından yapılan otel konforundaki öğrenci yurdu Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) tarafından hizmete sokulmayı bekliyor.

TOKİ'nin Karacabey yurdu hizmete girmeyi bekliyor!

Bursa’nın Karacabey ilçesinde TOKİ tarafından yapılan otel konforundaki öğrenci yurdu Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) tarafından hizmete sokulmayı bekliyor.

Karacabey Roman TOKİ Konutları'nın yol sorunu çözülüyor!

Bursa Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle ortaklaşa yürütülen yol çalışmalarını önceki gün denetleyerek ayrıntılı bilgi aldı ve incelemelerde bulundu.

Karacabey'de eylem: "Arazimizi TOKİ'ye vermeyeceğiz"

Bursa Karacabey'e bağlı İkizce Köyü'ne, köylülerin karşı çıkmasına rağmen TOKİ tarafından yapılması planlanan sanayi sitesi için gelen mahkeme heyeti, kamulaştırılacak arazinin fiyat tespitini, tepkiler altında gerçekleştirdi.

TOKİ Bursa Karacabey'de 300 kişilik yurt yaptıracak!

Bursa Karacabey 300 Kişilik (336 Kişi Kapasiteli) Yurt Binası ve Sosyal Tesis İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ Bursa Karacabey'e öğrenci yurdu inşa edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) işbirliğinde Karacabey'e 300 yatak kapasiteli öğrenci yurdu yapacağı açıklandı.

Toki Gaziantep Mavikent Evleri'nde 60 bin TL'ye 2+1!

Toki Gaziantep Mavikent Evleri'nde yer alan konutlar 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Toki Gaziantep Mavikent Evleri projesi kapsamında fiyatlar ise 60 bin TL olarak belirlendi

Toki Gaziantep Şahinbey Mavikent'te 12 bin TL peşinatla!

Toki Gaziantep Şahinbey Mavikent'te 12 bin TL peşinatla konut sahibi olunuyor. Toki Gaziantep Şahinbey Mavikent Evleri projesi kapsamında başvurular 27 Eylül tarihine kadar devam edecek...

Toki Gaziantep Mavikent 2013'te 400 TL taksitle!

Toki Gaziantep Mavikent projesi kapsamında 400 TL'lik taksitlerle konut sahibi olunuyor. Projede yer alan konutların tamamı 93 metrekare alana sahip 2 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor

Ergün Koç, Karacabey'e yapılacak mega projeleri açıkladı!

Karacabey'in bağımsız Belediye Başkanı Ergün Koç, 2014 yılında ilçeye yapılacak "mega projeler" adını verdiği yatırımları açıkladı. Ergün Koç, bunların Karacabey'in olmazsa olmaz projeleri olduğunu belirtti.

karacabey roman toki evleri Haberi

karacabey roman toki evleri

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle ortaklaşa yürütülen çalışmaları önceki gün denetleyerek ayrıntılı bilgi ve incelemelerde bulundu. Roman TOKİ konutlarında ki tozlu yol sorununun yılların sorunu olduğunu belirten Özkan, "Ortalama 200 metrelik bir yol olmasına rağmen gerekli asfaltlaması yapılmamış ve yıllardır toz içkide bırakılmış. Bu da bölge insanlarına ciddi rahatsızlık veriyor. 


Özellikle Roman TOKİ Konutlarında kalan vatandaşlarımızın bu anlamda büyük sıkıntı yaşadıklarını biliyoruz. Bizler de buna bu sene çare olduğumuz için mutluyuz" dedi. 


ÖĞRENCİLER İÇİN KOLAYLIK SAĞLANACAK 

Ayrıca İlçenin batı yakasında bulunan çevre yolunda da öğrencilerin yakında ki okula yaya gidişlerinde toz içinde kaldıklarını ve kaldırım olmamasından ötürü tehlikeli bir güzergâh izlediği konusunda şikâyetlerin gelmesi üzerine sezon içinde programa alınan bu yolda ekiplerinin titiz çalışmaları...