15 / 05 / 2024

Karacasu Park'ın temeli atılıyor!

Karacasu Park'ın temeli atılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu “İçerisinde otopark, kültür merkezi, yürüyüş ve bisiklet yolları, dinlenme ve spor alanları, konferans, kafeterya ve SAMEK sınıflarının bulunacağı modern bir sosyal tesisi Akyazımıza kazandıracağız" dedi




Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Karacasu Park Projesi’nde incelemelerde bulundu.  SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ve Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Türker Vardar’ın hazır bulunduğu programda Başkan Toçoğlu, projede zemin çalışmalarının sonlanmak üzere olduğunu ve temelin kısa süre içerisinde atılacağını açıkladı.


Temeli Atılacak

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Türker Vardar’dan projede gelinen aşama ile ilgili bilgiler alan Başkan Toçoğlu, “Geçtiğimiz günlerde Karacasu Park Projesi’nin ihalesini gerçekleştirmiştik. İhalenin sonuçlanmasının ardından projede çalışmalarımızı başlattık. Zemin alanında çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. İnşallah kısa süre içerisinde Karacasu Park Projesi’nin temelini atacağız” diye konuştu.


14 Dönüm Arazi Üzerine

Başkan Toçoğlu, “Akyazı’ya 14 dönümlük alan üzerine yeni bir sosyal tesis inşa ediyoruz.  İçerisinde otopark, kültür merkezi, yürüyüş ve bisiklet yolları, dinlenme ve spor alanları, konferans, kafeterya ve SAMEK sınıflarının bulunacağı modern bir sosyal tesisi Akyazımıza kazandıracağız. İnşallah çalışmalarımızın tamamlanmasıyla Karacasu Park Akyazı’nın sembolü olacak” ifadelerini kullandı.


Akyazı’nın Yeni Buluşma Alanı

Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerimizde altyapı yatırımlarımızın yanı sıra üstyapı ve sosyal alan projelerinde de çalışmalarımız devam ediyor. Karacasu Park, Akyazılı hemşerilerimiz için aileleri ile hoşça vakit geçirebilecekleri yeni bir buluşma noktası olacak.  Akyazı’ya hayırlı olsun” diye konuştu. Akyazı Belediyesi Başkanı Hasan Akcan, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na Akyazı’da yapılan yatırımlar için teşekkür etti.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön