27 / 04 / 2024

Karaman'da Mayıs ayında 96 konut satıldı!

Karaman'da Mayıs ayında 96 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu, konut satış istatistiklerini bugün saat 10:00'da resmen açıkladı. TÜİK tarafından açıklanan verilere göre, Karaman'da Mayıs ayı içerisinde 96 konut satıldı...



Karamanlı vatandaşların merakla beklediği konut satış istatistiklerine göre, Karaman'da konut satışları bir önceki senenin aynı ayına göre, yüzde 20 azaldı. Yine bugün saat 10:00'da açıklanan konut satış rakamlarına göre, bir önceki aya göre ise yüzde 46,1 oranında azaldı ve toplamda 96 adet konut satışı yapıldı.

TÜİK tarafından bugün resmen açıklanan rakamlara göre, Karaman gerçekleştirilen toplam 96 konut satışı ile Türkiye'deki toplam konut satışlarından yüzde 0.2'lik bir pay aldı. Karaman aldığı bu payla konut satışlarında 69. sıraya oturdu.


İlde kaç ipotekli konut satıldı?

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan konut satış istatistiklerine göre, Karaman'da satılan ipotekli konutların yüzde 7,3'ü ipotekli şekilde satıldı. Karaman ili ipotekli konut satışlarına bakıldığında kendine 73. sırada yer edindi.

Karaman da Mayıs ayında 96 konut satıldı!

Diğer satış türleri sonucunda toplam kaç konut el değiştirdi?

Karamanlıların merakla beklediği konut satış rakamlarına göre, Karaman'da Mayıs 2021'de toplam konut satışları içindeki diğer konut satışı payı yüzde 92,7 oldu.

Karaman da Mayıs ayında 96 konut satıldı!

Karaman'da kaç konut ilk kez satıldı?


Bugün saat 10:00'da resmen açıklanan konut satış rakamlarına göre, kentte toplam konut satışları içerisinde ilk satışların payı yüzde 10,4 olarak belirlenirken; ikinci el satışlarının payı da yüzde 89,6 oldu.

 

2021 Mayıs'ta 59 bin 166 konut satıldı!


Geri Dön