28 / 04 / 2024

Karamollaoğlu'ndan Kanal İstanbul eleştirisi!

Karamollaoğlu'ndan Kanal İstanbul eleştirisi!

Saadet Partisi Zeytinburnu İlçesi 2. Olağanüstü Kongresi'nde konuşma yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, Kanal İstanbul projesini eleştirdi...



Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bir düğün salonunda gerçekleştirilen Saadet Partisi Zeytinburnu İlçesi 2. Olağanüstü Kongresi'ndeki konuşmasında, ülkede sıkıntılar olduğunu savundu.

"İsrafa ve hizmete yönelik yatırımları durduracağız"

Karamollaoğlu konuşması sırasında Kanal İstanbul projesini eleştirdi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Karamollaoğlu, milletin kendilerine güvenip oy verip göreve getirmesi halinde hizmete yönelik yatırımların tamamını durduracaklarını söyledi.

Karamollaoğlu ndan Kanal İstanbul eleştirisi!

Karamollaoğlu sözlerine şu şekilde devam etti; "Daha önce 'Eğer milletimiz, bize görev verilirse israfa veya hizmete dönük bütün yatırımları durduracağız. O paraları üretime tahsis edeceğiz' dediğimizde bizimle alay ettiler. 'Şunlara bak!. Kıskanıyorlar. Köprüleri, tünelleri, havaalanlarını, hastaneleri, hızlı trenleri durduracaklarmış' dediler. 'Evet durduracağız' dedik. Seçimlerden sonra Sayın Cumhurbaşkanı da 'Durduracağız' dedi. Biz de 'Demek ki, sözlerimiz etki etti' diye sevindik. Ama bir baktık ki, Çanakkale Köprüsü, Kanal İstanbul Projesi yürüyor. Bunlardan vazgeçilmemiş. Yahu Kanal İstanbul, israfın daniskası. Ranta dayalı bir yatırım. Kanal İstanbul Projesi'nin fizibilitesi var mı? Bunun açıklanmasını istiyorum. Çanakkale Boğazı'nda köprü yapılması için insanın deli olması lazım. Hangi araç geçecek?"

Politikada Kanal İstanbul polemiği!

 


Geri Dön