01 / 05 / 2024

Karamürsel Dereköy sahili düzenleniyor!

Karamürsel Dereköy sahili düzenleniyor!

Karamürsel Dereköy’de incelemelerde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel de eşlik etti.




Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel’de incelemelerde bulundu. Dereköy sahilini inceleyen Başkan Karaosmanoğlu, vatandaşlarla sohbet etti.


BİR AN ÖNCE TAMAMLANSIN TALİMATI


Karamürsel Dereköy’de incelemelerde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel de eşlik etti. Sahilde incelemelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu, Dereköy sahilinde yapılacak çalışmaların bir an önce tamamlanması için talimat verdi.


Gebze’den Karamürsel’e kadar İzmit Körfezi’nde sahil parkları yaptıklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Depremden sonra denize küsen halkımızı tekrar Körfezimizle barıştırdık. Odak noktamız İzmit Körfezimizin temizlenmesi, atıkların Körfeze verilmemesi ve halkımızın stres atacağı mekânların oluşturulması oldu. Çok şükür bunu büyük ölçüde başardık” dedi.


Demokrat Kocaeli




Geri Dön