02 / 05 / 2024

Karasu'da altyapı çalışmaları devam ediyor!

Karasu'da altyapı çalışmaları devam ediyor!

Zeki Toçoğlu, Karasu'da bir dizi programa katıldı. Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ile bir araya gelen Başkan Zeki Toçoğlu, ilçe belediyesi ile ortak çalışmaları hayata geçirmeye devam edeceklerini ifade etti.



Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu'da bir dizi programa katıldı. Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ile bir araya gelen Başkan Zeki Toçoğlu, ilçe belediyesi ile ortak çalışmaları hayata geçirmeye devam edeceklerini ifade etti. 


Programlımı devamında Karasu Atıksu Arıtma Tesisi'nde incelemelerde bulunan Başkan Zeki Toçoğlu, tesislerde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Toçoğlu, "İlçemize değeri 35 milyon TL olan yeni altyapı yatırımları kazandırıyoruz. Projelerimizi bölgenin 50 yıllık nüfus projeksiyonunu göz önüne alarak hazırladık. İlçemize ve şehrimize hayırlı olsun" şeklinde konuştu. Toçoğlu, "Bölgenin içme suyu konusunda da sıkıntı yaşamaması için çalışmalarımız devam ediyor. İlçemize yaklaşık 13 Milyon TL'lik Atıksu Arıtma Tesisi inşa ediyoruz, çalışmalarımız sürüyor. Karasu ve Kocaali bölgesine hitap edecek Içmesuvu Arıtma Tesisi için de yer tahsisini yaptık. İhale çalışmalarımız sürüyor. Yaklaşık 4 Milyon TL değerinde olacak projemiz ile bölgede yaşayan vatandaşlarımızın çeşmelerinden uzun yıllar birinci sınıf, temiz içmesuyu akacak" dedi. 


Günboyu 


Geri Dön