29 / 04 / 2024

Karavanın yeni gözdesi ‘4×4 MAN TGE’

Karavanın yeni gözdesi ‘4×4 MAN TGE’

Intercity İstanbul Park’ta düzenlenen ve Türkiye’nin en büyük festivallerinden olan V Weekend’a MAN Yetkili Bayi Mancı Kemal Otomotiv, MAN’ın hafif ticari araç segmentindeki öncü modeli TGE ile yer aldı. 4×4 MAN TGE’ler kamp ve doğa tutkunlarından büyük ilgi gördü.



Intercity İstanbul Park, Türkiye’nin en önemli festivallerinden biri olan V Weekend’a ev sahipliği yaptı. Etkinliğe MAN Yetkili Bayi Mancı Kemal Otomotiv, MAN’ın 2019 yılında araç ürün listesine eklediği hafif ticari araç sınıfındaki yenilikçi markası TGE ile katıldı. 

İlk günden itibaren araç, bisiklet, Off-Road, doğa ve kamp tutkunlarından çok yoğun ilgi gören festivalde, en fazla ziyaret edilen stantlardan biri de Mancı Kemal Otomotiv’in, MAN TGE standı oldu. Stantta yer alan 1’i Off-Road bir karavana dönüştürülmüş, 3 adet 4×4 MAN TGE festival boyunca özellikle kamp tutkunlarının ilgi odağı oldu. 

Doğa ile baş başa bir hayat yaşamak isteyenler için ideal çözümler sunan MAN TGE, yalnızca araç içi konforu ile değil, aynı zamanda da 177 beygir gücündeki dört çeker motoruyla da zorlu doğa koşullarında ayrıcalıklı bir tatil keyfi sunuyor.


Geri Dön