16 / 05 / 2024

Karavanın yeni gözdesi ‘4×4 MAN TGE’

Karavanın yeni gözdesi ‘4×4 MAN TGE’

Intercity İstanbul Park’ta düzenlenen ve Türkiye’nin en büyük festivallerinden olan V Weekend’a MAN Yetkili Bayi Mancı Kemal Otomotiv, MAN’ın hafif ticari araç segmentindeki öncü modeli TGE ile yer aldı. 4×4 MAN TGE’ler kamp ve doğa tutkunlarından büyük ilgi gördü.



“ZORLU DOĞA KOŞULLARINDA İDEAL BİR KAMP”

MAN TGE’nin, güçlü nitelikleri ile kısa sürede pazarda farkını ortaya koyduğunu dile getiren MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Yetkili Bayi Mancı Kemal Otomotiv Yön. Kurulu Başkan Yardımcısı Ufuk Akdemir, şöyle konuştu:

"MAN TGE, pazara çıkar çıkmaz kısa sürede hafif ticari araç segmentinde öncü markalar arasındaki yerini aldı. Sadece şehir içi servis alanında değil, aynı şekilde kargo taşımacılığında da işletmelerin tercihi haline geldi. Günümüzde ise, artık kamp ve doğa hayatını sevenlerden de çok yoğun ilgi görüyor. Özellikle zorlu doğa koşullarında 177 beygir gücündeki 4×4 modelleri ile doğa ve kamp hayatını sevenlere pratik çözümler sunuyor.

Nitekim, bu fuarda da Off-Road bir karavana dönüştürülmüş TGE aracımız, festivalin katılımcılarından çok büyük ilgi gördü. Eskiden sadece doğa tutkunları ya da sakin bir tatil geçirmek isteyenler karavana ilgi duyuyordu."


Geri Dön