28 / 04 / 2024

Karden İnşaat Sembol İstanbul'da 30 ay 0 faizle! Peşinde yüzde 10 indirimle!

Karden İnşaat Sembol İstanbul'da 30 ay 0 faizle! Peşinde yüzde 10 indirimle!

Firma: Karden İnşaat

Proje: Sembol İstanbul 2

Karden İnşaat Sembol İstanbul projesi kapsamında yer alan daireler için düzenlenen ödeme seçenekleri arasında peşinde yüzde 10 indirim ve 30 ay faizsiz vadelendirme gibi seçenekler uygulanıyor.



Sembol İstanbul projesi,  Karden İnşaat  tarafından Avrupa Yakası'nda Beylikdüzü – Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde yükseliyor. 


Karden İnşaat Sembol İstanbul projesinde 1066 daire, 554 ofis ve 44 dükkan yer alıyor. Proje; Çamoğlu Mimarlık tarafından tasarlandı. 


Karden İnşaat Sembol İstanbul projesinde 2 rezidans, 1 busidence ve 1AVM kısmı bulunuyor. Karma konseptteki projede A-B blokları rezidans daireler için ve C blok ise ofisler için ayrılmış durumda. 


Karden İnşaat Sembol İstanbul da 30 ay 0 faizle! Peşinde yüzde 10 indirimle!


Karden İnşaat Sembol İstanbul satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Karden İnşaat Sembol İstanbul ödeme koşulları kapsamında peşinde yüzde 10 indirim, yüzde 25 peşinata 30 ay faizsiz vadelendirme ve diğer bir seçenekte teslimde ödeme uygulanıyor. 


Toplamda 17 bin metrekarelik kiralanabilir ticari alana sahip Karden İnşaat Sembol İstanbul teslim tarihi 2015 Aralık olarak belirlendi. 


Karden İnşaat Sembol İstanbul projesinin sosyal alanlarında oyun ve hobi odaları, yüzme havuzları, fitness, oyun alanları,Türk hamamı, Fin hamamı, cafeler, plates ve spor alanları bulunuyor. 


Karden İnşaat Sembol İstanbul iletişim

Satış Ofisi:  444 61 10

http://www.sembolistanbul.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön