18 / 09 / 2024

Kardiyum AVM bu yıl sonunda Taşdelen'de açılacak!

Kardiyum AVM bu yıl sonunda Taşdelen'de açılacak!

Kardiyum 13 bin  metrekare kapalı alanda 6 bin 500 metrekare kiralanabilir mağaza yerine sahip




İstanbul´da yeni yerleşim bölgelerine ilgi giderek artıyor. Şehrin kalabalığından ve stresinden  uzakta bir taraftan da İstanbul´dan kopmak istemeyenlerin yoğun ilgi gösterdiği yeni yerleşim bölgelerinden biri de Taşdelen...
Anadolu yakasının parlayan yıldızı olarak nitelenen bölgede her gün yeni bir bina boy gösteriyor. Birbirinden modern binaların inşa edildiği Taşdelen de sadece konut projeleri yok.

Bölgede bir üniversite binası, Özel ve Askeri hastane ile nikah salonunun da yapımına başlandı. Geniş bir  sosyo- ekonomik sınıfın bulunduğu ve daha çok ailelerin ve çalışan kesimin tercih  bölgenin değeri her geçen gün artıyor.

Nüfusu artan Taşdelen´in en önemli eksiklerinden biri de alışveriş merkezinin olmayışı idi. Bölge halkı alışveriş için Ümraniye ve Kozyatağı gibi semtlere  gitme zorunda kalıyordu. Bu yılın sonuna doğru açılması planlanan Kardiyum,  bölge halkına sadece alışveriş imkanı sunmayacak. Sosyal aktivitelerle bölgeye  hayat verecek.

Kardiyum Alışveriş Merkezi  Sorumlusu Erdal Kahveci, Kardiyum´un içinde yakın bir zamanda açılan CarreFour´un bölgede yaşayan vatandaşların imdadına yetiştiğini belirtiyor.

`´Bölgenin ilk ve tek uluslararası markası olan Carrefour´un  açılışıyla birlikte aileler  güvenle alışveriş yapabilecekleri bir süpermarkete kavuşmuş oldu´´

Kahveci ,Kardiyum´un  13000 m2 kapalı alanda 6500 m2 kiralanabilir mağaza yeri olan orta ölçekte bir alışveriş merkezi olduğunu belirtiyor.

`´Diğer alışveriş merkezlerinden farkı , daha çok Çekmeköy ilçesi sınırları içerisinde yaşayan insanların alışveriş ve eğlence ihtiyaçlarına yönelik olması. Kardiyum bu bölgede bulunmayan fakat bölgenin ihtiyacı olan marka karmasından oluşacaktır.Bu  doğrultuda oluşturulan marka karması da bölgeden Ümraniye ve Kozyatağı gibi en yakın alışveriş merkezlerine giden insanlar için büyük bir kolaylık sağlayacak´´

 


Geri Dön