04 / 05 / 2024

Karşıyaka Kapalı Pazar Yeri ve Kardeşlik Parkı 10 Ekim'de açılıyor!

Karşıyaka Kapalı Pazar Yeri ve Kardeşlik Parkı 10 Ekim'de açılıyor!

Karşıyaka'da açılış şöleni sürüyor. Mustafa Kemal Mahallesi'ndeki kapalı pazaryeri ile Yalı Mahallesi'ndeki "Kardeşlik Parkı", 10 Ekim'de CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran'ın da katılacağı törenlerle açılacak.




Son yıllardaki hizmetleri ile Karşıyaka'daki yılların ihmalinin izlerini silmeye çalıştıklarını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, "Yıllardır hizmet için yarışıyoruz. Diktiğimiz fidanlar artık meyve vermeye başladı. Karşıyaka'nın her köşesinde yeni yeni tesisler hizmete açıyoruz. Karşıyakalılar modern bir kentte yaşamanın ayrıcalığını, güzelliğini yaşayacaklar. Tesislerimizin açılışına Karşıyakalıları davet ediyorum" dedi. 

Karşıyaka Belediyesi bir pazar yerini daha kapalı pazara dönüştürüyor. Sokak aralarında açılan pazar yeri kalmayan Karşıyaka'da alışveriş yapmak bir ayrıcalık konumuna dönüyor. Mustafa Kemal Mahallesi'nde yeni tamamlanan kapalı pazaryerinde kapalı otopark bulunuyor. Pazaryeri içinde gıda ağırlıklı olmak üzere 86 tezgah yer alacak. Bölgedeki vatandaşların talebi ile pazaryerinde ayrıca 11 ayrı dükkan bulunacak. Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, dönemindeki sekizinci pazarı da kapalı hale getirmiş olacak. 

Yalı Mahallesi'nde geçtiğimiz ay hizmete giren Milli Mücadele Parkı yanında açılacak olan Kardeşlik Parkı'nda Karşıyaka Belediyesi'nin kardeş belediyelerinin isimlerinin yer aldığı bir anıt bulunacak. Ayrıca bölgedeki yeşil alan miktarı da artacak.



Yeni Asır


Geri Dön