18 / 05 / 2024

Kardeşlik Parkı karşıyaka

Kardeşlik Parkı karşıyaka

Karşıyaka'da açılış şöleni sürüyor. Mustafa Kemal Mahallesi'ndeki kapalı pazaryeri ile Yalı Mahallesi'ndeki "Kardeşlik Parkı", 10 Ekim'de CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran'ın da katılacağı törenlerle açılacak.

Karşıyaka’da 149 adet AVM dükkanı icradan satılıyor! İhale bedeli 7 milyon 850 bin TL!

İzmir Karşıyaka’da Ege Park Mavişehir AVM'de 149 adet dükkan icradan satışa çıkarıldı. 7 milyon 850 bin TL olan ihale 20 Şubat 2023’te saat 09.00’da gerçekleştirilecek.

Gençlik Parkı için kira sertifikası ihraç edilecek!

Ankara’nın tarihi simgelerinden olan Gençlik Parkı, Hazine Varlık Kiralama Şirketi’ne devredildi. Şirket, parkın kiralama gelirlerine karşılık kira sertifikası (sukuk) çıkarıp ihraç edecek.

Karşıyaka Nergiz Parkı'nın imar planı değişti!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, halkın talepleri doğrultusunda Nergiz Parkı'nın milyonluk arazisi için imar planı değişikliği yaptı. İmar planında 'belediye hizmet alanı' olan 2 bin 500 metrekarelik arazi, resmen 'park' oldu.

Karşıyaka’da stat zirvesi!

Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak Karşıyaka Stadı ile ilgili görüştü.

Diyarbakır'a Kardeşlik Parkı geliyor!

İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, atıl durumda olan alanı yeşillendirerek "Kardeşlik Parkı"na dönüştürecek.

Alsancak, Göztepe ve Karşıyaka Stadlarının temeli atıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Buca ilçesinde gençlik merkezi açılışı ve Alsancak, Göztepe ve Karşıyaka statlarının temel atma törenine katıldı.

Tokat Karşıyaka Spor Kompleksi açıldı!

Tokat Karşıyaka Mahallesi'nde 10 bin metrekarelik alanda hayata geçirilen spor kompleksinin açılışı 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda gerçekleşti.

Karşıyaka Nergis Parkı hizmet alanı kalacak!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinin Nergis Mahallesi'ndeki ergis Parkı'nın imar planlarında "belediye hizmet alanı" olduğu anlaşıldı.

Karşıyaka Tabiat Parkı teleferik projesi Nisan'da başlayacak!

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından Gümüşhane Karşıyaka Tabiat Parkı'na yapılacak olan 1 kilometre uzunluğundaki teleferikle ilgili imar çalışmaları hız kazandı.

Karşıyaka Nergiz Parkı sil baştan yenilendi!

Karşıyaka Belediyesi, ilçenin en büyük parklarından biri olan Nergiz Parkı’nı sil baştan yeniledi. Geçtiğimiz ay açılışı yapılan park, kısa sürede bölgenin cazibe merkezi haline geldi.

Mamak Karşıyaka'ya dev piknik alanı geliyor!

İlçe sınırları içerisinde yeşil alan miktarını ve park sayısına her geçen yıl yenilerini ekleyen Mamak Belediyesi Karşıyaka Mahallesi’nde yeni bir park inşa ediyor.

İzmir Karşıyaka'nın vefa parkları açıldı!

Karşıyaka Belediyesi, bir günde üç önemli etkinliğe ev sahipliği yaptı. TBB kurucularından Av. Cengiz İlhan anısına yaptırılan Hukuk ve Demokrasi Parkı, İmbatlı Mahallesi’nde törenle hizmete açıldı. A

İzmir Karşıyaka Hukuk ve Demokrasi Parkı açılıyor!

Karşıyaka Belediyesi, bir günde 3 anlamlı etkinliğe ev sahipliği yapacak. TBB kurucularından Av. Cengiz İlhan anısına yaptırılan Hukuk ve Demokrasi Parkı, İmbatlı Mahallesi’nde törenle hizmete açılacak.

Kardeşlik Parkı karşıyaka Haberi

Kardeşlik Parkı karşıyaka


Son yıllardaki hizmetleri ile Karşıyaka'daki yılların ihmalinin izlerini silmeye çalıştıklarını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, "Yıllardır hizmet için yarışıyoruz. Diktiğimiz fidanlar artık meyve vermeye başladı. Karşıyaka'nın her köşesinde yeni yeni tesisler hizmete açıyoruz. Karşıyakalılar modern bir kentte yaşamanın ayrıcalığını, güzelliğini yaşayacaklar. Tesislerimizin açılışına Karşıyakalıları davet ediyorum" dedi. 

Karşıyaka Belediyesi bir pazar yerini daha kapalı pazara dönüştürüyor. Sokak aralarında açılan pazar yeri kalmayan Karşıyaka'da alışveriş yapmak bir ayrıcalık konumuna dönüyor. Mustafa Kemal Mahallesi'nde yeni tamamlanan kapalı pazaryerinde kapalı otopark bulunuyor. Pazaryeri içinde gıda ağırlıklı olmak üzere 86 tezgah yer alacak. Bölgedeki vatandaşların talebi ile pazaryerinde ayrıca 11 ayrı dükkan bulunacak. Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, dönemindeki sekizinci pazarı da kapalı hale getirmiş olacak. 

Yalı Mahallesi'nde geçtiğimiz ay hizmete giren Milli Mücadele...