27 / 04 / 2024

Karşıyaka Şehir Kulübü açıldı!

Karşıyaka Şehir Kulübü açıldı!

İzmir Karşıyaka'da iş, siyaset, spor ve sanat alanında bir döneme damga vuran isimlerin uğrak mekanı olan 'Şehir Kulübü' yenilendi ve yeni yerinde üyelerine 'merhaba' dedi.





Karşıyaka'da iş, siyaset, spor ve sanat alanında bir döneme damga vuran isimlerin uğrak mekanı olan 'Şehir Kulübü' yenilendi ve yeni yerinde üyelerine 'merhaba' dedi. Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Karşıyakamız için düşünce ve proje üretecek olan Şehir Kulübü üyelerinin tecrübelerinden faydalanacağız" dedi.


Daha modern kulüp lokali

Gondol Kafe'de hizmet veren kulüp lokali, Nikah Sarayı'na taşındı ve daha modern bir fiziki ortam oluşturuldu. Farklı alanlarda uzun yıllar kente hizmet eden kişilerin uğrak mekanı olan Şehir Kulübü'nün yeni yerindeki açılışına, Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, meclis üyeleri ve kulüp üyeleri katıldı. Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, "Şehir Kulübü, kentin bir dönemine adını yazdırmış, önemli isimlerin bir araya geldiği, fikir ve proje ürettiği bir mekan. Bu mekanın fiziki olarak iyileştirilmesi ve çağdaş bir şekilde yenilenmesi bizler için de önemliydi. Üyelerin tecrübelerinden ve burada üretecekleri fikirlerden, projelerden faydalanacağız" dedi.


"Teşekkürler başkan"

Karşıyaka Şehir Kulübü Derneği Başkanı Ömür Fidan ise, "Bizlere daha modern fiziki ortamlarda bulunma ve fikir üretme şansı verdiği için Belediye Başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar'a teşekkür ederiz. Bulunduğumuz her ortamda Karşıyakamıza düşünce ve hizmet üretmeye devam edeceğiz" diye konuştu.



Yeni Asır


Geri Dön