01 / 05 / 2024

Karşıyaka'daki yaya üst geçidinin inşaatı devam ediyor!

Karşıyaka'daki yaya üst geçidinin inşaatı devam ediyor!

Üçyol - Üçkuyular Metro Hattı 'nı söz verdiği tarihlerde bitirmeyip geciktirerek tarihe geçen İzmir Büyükşehir Belediyesi, bir projeyi daha üzerinden 2 ay geçmesine rağmen sonlandıramadı.




Üçyol-Üçkuyular Metro Hattı'nı söz verdiği tarihlerde bitirmeyip geciktirerek tarihe geçen  İzmir  Büyükşehir Belediyesi, bir projeyi daha üzerinden 2 ay geçmesine rağmen sonlandıramadı. Karşıyaka'da 5 ayda bitmesi gereken yaya üst geçitini 7 aydır bitiremeyen belediyeye vatandaşlar tepki gösterdi. 


Ekim'de bitecekti

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı'nın projesi olan ve Anadolu Caddesi üzerinde yapılan Karşıyaka Jandarma önü üst geçit inşaatı 7 aydır bitirilemedi. 30 Mayıs 2014 tarihinde yapımına başlanan üst geçitin, 26 Ekim 2014'te bitirilmesi gerekiyordu. Ancak iş bitim tarihinin üzerinden 2 ay geçmesine rağmen inşaatın devam etmesi, vatandaşların tepkisine neden oldu. 


"Bir an önce hizmete açılsın"

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin projelerini sürekli geciktirmesini eleştiren vatandaşlar, "Üst geçit yapılmadığı için insanlar mağdur. 7 ayda insanlar apartman yapıyor. Ama buradaki üst geçit inşaatı iş bitim tarihinin üzerinde 2 ay geçmesine rağmen hala devam ediyor. Bir an önce üst geçitin hizmete açılmasını istiyoruz" diye konuştular. 



Yeni Asır


Geri Dön