03 / 05 / 2024

Kartal Kule'de 376 bin TL'den başlayan fiyatlarla ofis!

Kartal Kule'de 376 bin TL'den başlayan fiyatlarla ofis!

Firma: EA İnşaat

Proje: Kartalkule

EA İnşaat'ın hayata geçirdiği Kartal Kule projesinde ofislerin yarısından fazlası satıldı. Projede ofislerin fiyatlar 376 bin liradan başlangıç gösteriyor



Kartal Adalet Sarayı'na oldukça yakın bir konumda bulunan Kartal Kule projesinde satışlar devam ediyor. 2013 yılının Eylül ayında teslimlerin yapılacağı Kartalkule'de ofisler 376 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projedeki en yüksek konut fiyatı ise 900 bin TL olarak belirlendi. Projede yüzde 50 peşinatla 24 ay vade farksız taksit yapılıyor.


5 bin 200 metrekarelik alana kurulan Kartal Kule projesinde toplam 205 ofis yer alıyor. Projenin inşaat alanı ise 32 bin metrekare. Tek blok halinde tasarlanan  Kartalkule  projesinde tavan yüksekliği 4 metre olarak belirlendi. Projedeki ofislerin yarısından fazlası satıldı. Projede kütüphane, hobi odaları, copy center, vale parking, adliye sarayına kesintisiz shuttle servisi bulunuyor. Kartalkule'de 6. kattan itibaren ofisler deniz ve Adalar manzarası görüyor.


Mimar Ömer Çamoğlu'nun tasarlandığı Kartalkule'de ofislerin büyüklükleri 55 metrekare ile 133 metrekare arasında değişiyor. Deniz ve Adalar manzarasına sahip olan Kartalkule projesinde 205 adet ofis alanı mevcut durumda. 


Kartalkule projesi sahil yoluna 2 dakika, marinaya ve Tem otoyoluna 5 dakika mesafede yükseliyor. 50 milyon dolar yatırımla inşa edilen Kartalkule projesi  EA İnşaat  tarafından yapılıyor. 


444 26 01   


http://www.kartalkule.com/   


Sinem ÖZTÜRK


projeye sor



Geri Dön