05 / 05 / 2024

Kartal Kule'de hayat var! Metrekare fiyat 4 bin 500 liradan başlıyor!

Kartal Kule'de hayat var! Metrekare fiyat 4 bin 500 liradan başlıyor!

Ortalama metrekare birim fiyatı 4 bin 500 lira olarak belirlenen KartalKulenin Kartal ilçesinin sembolü olması hedefleniyor. Kartal figüründen esinlenerek yapılan proje 3. kattan itibaren Adalar ve deniz manzarasına sahip



Çamoğlu Mimarlıktan Ömer Çamoğlu imzası taşıyan Kartal Kule, Anadolu Yakasının Kartal bölgesinde EA İnşaat projesi olarak hayata geçiriliyor. Proje 100 metrelik 22 katlı kule şeklinde inşa ediliyor.

International Property Awardstan Avrupa Gayrimenkul Ödülünü alan Kartal Kulede alanları 55 ila 130 metrekare arasında değişen toplam 205 birimden meydana geliyor.

Ortalama metrekare birim fiyatı 4 bin 500 lira olarak belirlenen KartalKulenin Kartal ilçesinin sembolü olması hedefleniyor. Kartal figüründen esinlenerek yapılan proje 3. kattan itibaren Adalar ve deniz manzarasına sahip.

4 metre tavan yüksekliği ile standartlara göre yüzde 50 daha fazla hacim ve ferahlık sunan Kartal Kule Projesi, tamamı güney cephesine konumlandırılmış deniz ve adalar manzaralı yaşam alanı imkanı sağlıyor.

Karta Kulenin Hizmetleri:

-7/24 sekreterya,
-Back Office,
-Concierge,
-Full rezidans hizmetleri,
-Motor yat ve speed boat ile İstanbulun her yerine deniz ulaşımı,
-VIP limousine araçlarla 24 saat transfer servisi hizmeti.

www.kartalkule.com

444 26 01


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön