Genel

Kartal Kule'de metrekaresi 4 bin 500 TL'ye!

Kartal Kule içerisinde kütüphane, hobi odaları, copy center, vale parking, adliye sarayına kesintisiz shuttle servisi, özel acil sağlık ekibi, banka ATM, eczane, terzi, kuru temizleme, lostra ve kuaför yer alıyor

İstanbul'un hızla yükselen bölgesi Kartal'da, Kartal şeklindeki özgün tasarımıyla Avrupa Gayrimenkul Ödülü sahibi Kartal Kule, EA Gayrimenkul Geliştirme İnşaat tarafından inşa ediliyor.

Kartal Kule sakinleri için çok düşük aidat seviyeleri hedefleniyor. Kartal Kule içerisinde kütüphane, hobi odaları, copy center, vale parking, adliye sarayına kesintisiz shuttle servisi, özel acil sağlık ekibi, banka ATM, eczane, terzi, kuru temizleme, lostra ve kuaför yer alıyor.

Kartal Kulenin sunacağı hizmetler bununla da sınırlı kalmıyor, back office ve concierge hizmetleriyle de Kartal Kule sakinlerine ayrıcalıklı bir dünyanın kapıları açılıyor. Bu ayrıcalıklı dünyada motor yat ve speed boat ile İstanbulun her yerine deniz ulaşımından, VIP limuzin araçlarla 24 saat transfer servisi gibi hizmetler de var.

Yüzde 35'i satılan Kartal Kule'de bağımsız bölümlerin alanları 55 metrekare ile 133 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projede metrekare birim fiyatları 4 bin 500 TL'den başlayarak 9 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projede yüzde 30 peşinat ödendikten sonra 30 aya kadar vade farksız taksit yapılabiliyor.

Marinası, havalimanına yakınlığı, muhteşem deniz ve Adalar manzarası, lüks konut ve iş merkezi projeleri, kültür merkezleri, konser salonları, müzeleri, tiyatro salonları ve dünyanın en büyük adliye binası ile kartal hızla gelişiyor ve yükseliyor.

Kartal Kule, sahil yoluna 2 dakika, marinaya 5 dakika, TEM otoyoluna 5 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanına 10 dakika mesafede yer alıyor. 3. kattan itibaren adalar ve deniz manzarasına sahip olan proje 2013 yılında teslim edilecek.


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com