Genel

Yükseklerde hayat var! Kartal Kule'de metrekaresi 4 bin 500 TL!

Alanları 55 metrekare ile 130 metrekare arasında değişen toplam 205 birimden oluşacak olan Kartal Kulenin ortalama metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL olarak belirlendi...

 EA Groupun bünyesinde yer alan EA İnşaat tarafından hayata geçirilen Kartal Kule, Çamoğlu Mimarlık tarafından dizayn edildi. Projenin mimarı ise Ömer Çamoğlu

İstanbulun Kartal semtinin sembolü niteliği taşıması hedeflenen Kartal Kule, International Property Awardstan Avrupa Gayrimenkul Ödülüne layık görüldü.

Kartal figüründen esinlenerek tasarlanan Kartal Kule, 4 metre tavan yüksekliği ile standartlara göre yüzde 50 daha fazla hacim ve ferahlık sağlıyor. Projede yer alan birimler 3. kattan itibaren Adalar ve deniz manzarasına hakim.

Alanları 55 metrekare ile 130 metrekare arasında değişen toplam 205 birimden oluşacak olan Kartal Kulenin ortalama metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL olarak belirlendi.

100 metre yükseklikte 22 katlı bir kuleden oluşan Kartal Kulenin özellikleri şöyle sıralanabilir;

1- E-5 üzerinde, dünyanın en büyük adliyesi Kartal Adalet Sarayının yanı başında, Kartal Metrosu Soğanlık durağı çıkışında, merkezi lokasyon da yer alıyor.

2- Sabiha Gökçen Havaalanına 10 dakika, TEM Otoyoluna 5 dakika, Marinaya 5 dakika, sahil yoluna 2 dakika, kolay ulaşım mesafesinde konumlanıyor.

3- İstanbulun en hızlı gelişen bölgesi Kartalın en merkezi yerinde yüksek getirili bir yatırım fırsatı sunuyor. Otel konseptindeki rezidans bölümlerinde ister siz yaşayın ister profesyonel kiralama sistemi ile günlük, haftalık, aylık kiraya vererek yüksek getiri elde edin.

4- Tamamı güney cephesine konumlandırılmış muhteşem deniz ve adalar manzaralı yaşam alanı imkanı sağlıyor.

5- 4 metre tavan yüksekliği sayesinde standart tavan yüksekliği olan projelere göre yüzde 50 daha geniş hacim ve ferah mekan.

6- Penceresi açılmayan plaza anlayışını değiştiren size özel teras ve kat bahçeleri yer alıyor.

7- Ortak alan kira getirilerinin yönetime bırakılması ile son derece düşük aylık aidat.

8- Yüksek teknolojili akıllı bina 7/24 sekreterya, back Office, concierge, full rezidans hizmetleri, motor yat ve speed boat ile İstanbulun her yerine deniz ulaşımı, VIP limousine araçlarla 24 saat transfer servisi hizmeti sunuluyor.

www.kartalkule.com

444 26 01


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com