02 / 05 / 2024

Kartal Lekule Evleri'nde yüzde 10 ön satış indirimleriyle! Tapu teslim daireler!

Kartal Lekule Evleri'nde yüzde 10 ön satış indirimleriyle! Tapu teslim daireler!

Firma: Oflaz Şirketler Grubu

Proje: Lekule

Tapuların hemen teslim edildiği ve yüzde 1 KDV uygulanan Kartal Lekule Evleri'nde ön satışa özel cazip indirimler devam ediyor. Projede yüzde 10 oranında ön satış indirimi yapılıyor.




Oflaz Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilen Lekule projesi; Kartal'da İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alıyor. 


Yüzde 1 KDV uygulanan Kartal Lekule Evleri'nde yer alan daire seçenekleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Yüzde 10 ön satış indiriminin devam ettiği Kartal Lekule Evleri'nde yer alan daireler için 120 aya kadar vadelendirme yapılıyor. 


Kartal Lekule Evleri nde yüzde 10 ön satış indirimleriyle! Tapu teslim daireler!


Tapuların hemen teslim edileceği Kartal Lekule Evleri'nde yer alan dairelerin teslimleri ise 12 ay sonra gerçekleştirilecek. 


Kartal Lekule Evleri'nde yer alan dairelerin alanları 81 metrekareden başlangıç gösteriyor ve 132 metrekareye kadar çıkıyor. 


Kartal Lekule Evleri'nde 18 katlı tek blok yer alıyor. Projenin sosyal alanlarında fitness center, kafeler, otopark, güvenlik, oyun alanları ve yüzme havuzu yer alıyor. 


Kartal Lekule Evleri'ne nasıl gidilir?

Kartal Sahile 5 dakika, Aydos Ormanı'na 5 dakika, Kartal Metro İstasyonuna 2 dakika,  Marmaray hattına 2 dakika, Tem Samandıra bağlantısına 1 dakika, Real AVM 1 dakika, E5 Karayoluna 1 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. 


Kartal Lekule Evleri ulaşım: Çarşı Mahallesi Panorama Sokak No:18 Yakacık – Kartal /  İstanbul   


Kartal Lekule Evleri iletişim

Tel: 444 28 78

Web: http://www.lekule.com.tr


projeye sor



Geri Dön