28 / 04 / 2024

Kartal Manzara Adalar'da 1+1 daireler 342 bin TL'ye!

Kartal Manzara Adalar'da 1+1 daireler 342 bin TL'ye!

Firma: İş GYO

Proje: Manzara Adalar

Türkiye'nin piyasa değeri bakımından ilk 3'teki gayrimenkul yatırım ortaklıklarından İş GYO, devam eden 600 milyon dolarlık projelerine bir yenisini daha ekledi. Projede 1+1 daireler 342 bin 100 TL'den başlıyor.



Yeni projesi için Kartal'ı seçen  İş GYO  300 milyon dolarlık yatırımla üçü konut, ikisi ofis beş blok ve ticari ünitelerden oluşan  Manzara Adalar  projesini satışa sundu.Dünyaca ünlü mimarlık firması Perkins Eastman'ın imzasını taşıyan Manzara Adalar'da stüdyo daireden 5+1'e kadar değişen konutlar ile iki ofis bloğu yer alıyor. Projede stüdyo daireler 267 bin 700, 1+1 daireler 342 bin 100, 2+1 daireler 577 bin 100, 3+1 daireler 896 bin ve 4+1 dairelerin fiyatları ise 1 milyon 518 bin 500 TL'den başlıyor. 


Kartal öne çıkıyor! 

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, Manzara Adalar projesinin yer aldığı Kartal'ın 3. köprünün yanı sıra metro projesi ile birlikte son dönemlerde öne çıkan bir bölge olduğuna dikkat çekerek, "Marmaray'ın tamamlanmasıyla birlikte bölge, Avrupa yakasıyla daha entegre hale gelmiştir. Kartal, İstanbul genelinde yatırım yapılabilecek, gelecek vaadeden ilçeler arasında gösterilmektedir" dedi. Tanes, yaklaşık 3.5 milyon metrekarelik alanı kapsayan Kartal kentsel dönüşüm projesinin ilçedeki beklentileri artırdığına da değinerek, "Avrupa'nın en büyük Adliye Sarayı'nın da Kartal ilçe sınırları içinde olması bölgeyi cazip kılıyor. 

Kartal'ın diğer öne çıkan özellikleri arasında İstanbul Finans Merkezi, havaalanına ve yeni Marmara Üniversitesi kamüsüne yakınlıkta bulunuyor" dedi. 


Yeni projeler geliyor!

Turgay Tanes, îş GYO'nun gelecek planları hakkında da bilgi vererek, NEF ile ortaklaşa hayata geçirecekleri Davutpaşa'daki eski şişecam fabrikasının bulunduğu arazi üzerindeki projeyi de Ocak'ta tanıtmayı hedeflediklerini kaydetti. Tanes ayrıca, 2015 yılında başlayacakları İstanbul Finans Merkezi sınırları içinde kalan projenin de bakanlık onaymm alındığı, ruhsat çalışmalarının devam ettiği bilgisini verdi. 


Hedef 110 milyon kira geliri!

İş GYO'nun piyasa değeri açısından GYO'lar arasında ilk 3'te yer aldığını belirten Tanes, 7 yıldır düzenli olarak nakit temettü dağıtan bir şirket olarak, hisse yatırımcılarının büyük bölümünün yabancı yatırımcılar olduğunu kaydetti. İş GYO'nun yaklaşık 55-56 milyon TL düzenli kira geliri olan bir gayrimenkul yatırım ortaklığı olduğunu vurgulayarak, "3 yıllık süreçte bu rakamı 110 milyon TL çıkartmayı hedefliyoruz" dedi. 


Posta


projeye sor



Geri Dön