28 / 04 / 2024

Kartal Sahil Sitesi'nde dönüşümünün ilk adımı atıldı!

Kartal Sahil Sitesi'nde dönüşümünün ilk adımı atıldı!

Anadolu Yakası'nın merkezi Kartal'da dönüşüm devam ediyor Sahil Sitesi'nde deprem dönüşümünün ilk adımı atıldı.Altınok Öz, "Kartal'da dönüşümün önünde engel yok. " dedi.



Kartal Kordonboyu Mahallesi Sahil Sitesi yıkım töreninde konuşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, "Kartal'da dönüşümün önünde engel yok. 

Kartal Anadolu Yakasının merkezidir. Biz Kartal Belediyesi olarak yükselip aynı zamanda halkımıza sosyal alan yaratmayı hedeflediğimiz için Kartal'da binalar yüksek olacak. Ama binalar yükselecek olan yerde yükselecek, yükselmemesi gereken yer de yükselmeyeceğiz. 

Yükseklikle ilgili düşünceler yanlıştır. Sosyal demokratların hedefi şudur; kendi kültürlerini modernize ederler." dedi. 

Kartal Belediyesi, "Deprem ve yerinde dönüşüm" çalışmaları kapsamında Kartallı vatandaşların sağlıklı konutlarda yaşamalarını sürdürmeleri için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yerinde Dönüşüm kapsamında yapılan çalışmalar doğrultusunda Kartal Kordonboyu Mahallesi'nde bulunan Sahil Sitesi'nin yıkımına başlandı. 

Dokuz katlı 5 blokta toplam 76 bağımsız bölümden oluşan Sahil Sitesi'nin yıkım törenine Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. 

Altınok Öz, DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya, DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, CHP Kartal Meclis Gurup Başkanı Taner Özdemir, Belediye Başkan Yardımcıları Gülcemal Fidan, Av. Hüsnü Yeşilyurt, Ali Apaydın, Feyyaz Kaynak, CHP Kartal Meclis üyeleri, birim müdürleri, mahalle muhtarları, belediye şirket yöneticileri, mülk sahipleri ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. 


www.dkyinsaat.com



Önce Vatan 


Geri Dön