02 / 05 / 2024

Kartalkule iletişim!

Kartalkule iletişim!

Firma: EA İnşaat

Proje: Kartalkule

Kartalkule iletişim bilgilerini haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Ea İnşaat Kartalkule'de ofislerin satış fiyatlarına yüzde 1 KDV oranı dahil...




EA İnşaat tarafından hayata geçirilen  Kartalkule  projesi İstanbul Anadolu yakasında Kartal'da yükseliyor. Kartalkule iletişim bilgileri ve açık adresi haberimizin devamında bulunuyor.


205 adet ofis ve ticari ünitelerin yer aldığı Kartalkule satışları yüzde 1 KDV ile yapılıyor.  EA İnşaat  Kartalkule fiyat listesi kapsamında 80 metrekarelik ofisler 462 bin liradan başlayarak satılıyor.


Kartalkule projesinde ofislerin büyüklükleri 60 metrekareden başlayıp, 133 metrekareye kadar değişiyor. Tek kule olarak yükselen Kartalkule projesi 22 katlı halde yükseliyor. 


Kartalkule iletişim!


Ea İnşaat Kartalkule satış ofisi ile 444 26 01 telefon numarasından görüşerek, son ofisler hakkında bilgi alabilirsiniz. Ea İnşaat Kartalkule projesinin yüksekliği 115 metre olarak belirlendi.


32 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Kartalkule projesinde fitness, toplantı salonu, kongre ve fuaye alanı, balo salonu, lobi alanı, concierge gibi hizmetler ve alanlar yer alıyor.


Ea İnşaat Kartalkule nerede?

Ea İnşaat Kartalkule adres : Kartal Kule: Esentepe Mahallesi İnönü Caddesi No: 161 Kartal İstanbul


Ea İnşaat Kartalkule ulaşım 


Kartalkule iletişim!


Kartalkule iletişim

Telefon: 444 26 01   

Web adresi: http://www.kartalkule.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön