18 / 05 / 2024

Kartem Enerji İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Kartem Enerji İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Aygün tarafından kuruldu.



Kartem Enerji İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Aygün tarafından kuruldu.

Kartem Enerji İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü enerji nakil hatları, inşaat taahhüt işleri, Gsm kule ve direk inşaatı, yol bakım çalışmaları, konut, iş yeri yapmak ve satmak. Bunlarla ilgili resmi ve özel kuruluşların ihalelerine katılmak, ihaleler almak, devretmek ve taahhütlerde bulunmak, teminatlar vermek ve almak. 2- Her türlü inşaat malzemesi alım ve satımını yapmak. Bunlarla ilgili bayilikler almak ve vermek. 3- Her türlü iş makinesi, vinç, yükleyici, kazıcı, yükleyici, ekskavatör, dozer, greyder işletmek alım ve satımını yapmak. 4-Her türlü yurt içi ve yurt dışı kara yolu yük ve yolcu taşımacılığını yapmak. Nakil ve iş makinelerini almak ve satmak, kiraya vermek. 5-Her türlü toplu gıda ve toplu temizlik malzemelerini toptan ve perakende alım satımını yapmak bunlarla ilgili mağazalar marketler, iş yerleri açmak ve işletmek, bayilikler almak ve vermek. 6-Motorlu kara taşıtlarının alımını ve satımını yapmak. 7-İştigal konusu ile ilgili ithalat ve ihracatları yapmak.


Geri Dön