Turizm

Kartepe Garden Otel için düğmeye basıldı! Sancaktepe'de 1.400 konut yapmıştı, şimdi Kartepe'ye 4 yıldızlı otel yapıyor!

Terminal Yapı ve İndet İnşaat kuruluşu olan Resim Yapı, Kocaeli Kartepe'de 4 yıldızlı otel inşa edecek. Terminal Yapı'nın özellikle konut inşaatı alanında yoğunlaşmak için kurduğu Ortadoğu İnşaat, Resim İstanbul projesiyle Sancaktepe'de 1.394 konut inşa etmişti.

Terminal Yapı ve İndet İnşaat kuruluşu olan Resim Yapı, yeni otel projesi için düğmeye bastı.  Son yıllarda turizmin de gözdesi olmaya başlayan Kartepe’de yükselecek olan otelde 99 oda yer alacak.

Derbent Dağ Evleri Sitesinin hemen yanında inşa edilecek olan otel Kartepe Garden Otel adını taşıyor. 

Kartepe Garden Otel projesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapılmış ve ÇED süreci başlamıştı. Söz konusu otel projesi için ÇED Gerekli Değildir Kararı verildi.

Kartepe Derbent’te yükselecek olan otel projesi 195 milyon 658 bin TL'ye mal olacak. Otelin inşaat aşamasında 20 kişi, işletme aşamasında ise 40 kişinin çalışması planlanıyor. 

Resim Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi'nin inşa edeceği otel Kartepe ilçesi, Darbent Mahallesi, 256 ada 1 parsel üzerinde hayata geçirilecek. 4 bin 209 metrekarelik arazi üzerinde inşa edilecek olan otel 4 yıldızlı olarak tasarlandı. 

SANCAKTEPE'DE 1.398 KONUT İNŞA ETMİŞTİ

Terminal Yapı özellikle konut inşaatı alanında yoğunlaşmak üzere Ortadoğu İnşaat'ı kurmuştu. Ortadoğu İnşaat'ın ilk projesi Resim İstanbul Anadolu Yakası'nın kalbi Sancaktepe'de hayata geçirildi. 28 blok olarak yükselen projede 1.394 konut yer alıyordu.

 

Kiralık bungalov ev kiraladı, adres boş zeytinlik çıktı! Sosyal medya dolandırıcılarına dikkat!

Emeklilere 16 bin TL müjdesi: Başvuranın hesabına yatıyor! İşte Albaraka Türk emekli promosyon...

Opel Mokka'ya resmen175 bin 900 TL'lik Mayıs indirimi geldi! Opel'den hem indirimli hem de 0 faizli Mokka fırsatı!