06 / 05 / 2024

Kas Grup Sektörler Ligi 2014 sezonunda şampiyon oldu!

Kas Grup Sektörler Ligi 2014 sezonunda şampiyon oldu!

Sektörler Ligi 2014 sezonu final maçı öncesinde atılan tarihi penaltılardan sonra, güçlü rakibi Fırat Boru karşısında son saniye ye kadar mücadele eden Kas Grubun yüzü son düdükle güldü.



2013 sezonunda ilk defa katıldığı Türkiye Sektörler Ligi Spor Platformundan Şampiyonluk Kupası, Anket Şampiyonluğu Kupası, Gol Krallığı Plaketi ve Destek Plaketi alarak müzesine götüren Kas Grup, 2014 sezonunda da Şampiyonluk kupasını müzesine götürmeyi başardı.

 

Finalde Dostluk rüzgarı esti

Sektörler Ligi 2014 sezonu final maçı öncesinde atılan tarihi penaltılardan sonra, güçlü rakibi Fırat Boru karşısında son saniye ye kadar mücadele eden Kas Grubun yüzü son düdükle güldü. Dostluk içinde başlayıp biten final maçının sonunda her iki takımında yetkilileri ve oyuncuları birbirlerini tebrik ederek alkışladılar. Takımlarını desteklemek için gelen taraftarlarda maç sonunda takımları alkışlayarak anılarda hep taze kalacak fotoğraflar çektiler. 

 

Fırat Boru İkinci oldu

İlk defa Sektörler Liginde yer alan Fırat Boru ikincilik kupasını alırken, 2014 gol krallığı plaketini de Fırat Boru takımının golcü oyuncusu Haluk Başarır aldı. 

 

Philips Türkiye Üçüncü oldu

Sektörler Ligi 2014 sezonu fikstür çekilişine ev sahipliği yapan Philips Türkiye’de üçüncülük kupasını aldı. Final maçını da seyreden Philips Türkiye takım başkanı İsmail Bilgin takımları başarılarından dolayı tebrik etti.

 

Yeni Sezonda Büyük Ödül Var!

Sektörler Ligi 2015 Sezonu Nisan ayında başlıyor. Final maçının yaz sezonu başlangıcında olması nedeniyle Sektör Devleri Antalya'da 5 yıldızlı en lüks ödülü kazanacak. Büyük ödül Avrupa'nın en lüks oteli olan Mardan Palace olarak belirlendi. Bu lüks ödülün sloganı da "Sektör Devlerine Mardan Palace Yakışır" oldu.




Geri Dön