26 / 05 / 2024

Kas Grup

Kas Grup

Sektörler Ligi 2014 sezonu final maçı öncesinde atılan tarihi penaltılardan sonra, güçlü rakibi Fırat Boru karşısında son saniye ye kadar mücadele eden Kas Grubun yüzü son düdükle güldü.

24 Kasım’da öğretmenlere ikramiye verilecek mi? Bakan Tekin resmen açıkladı!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, AK Parti grup toplantısı öncesi basın mensuplarının sorularına cevap verdi. Tekin, ayrıca muhalefetin "24 Kasım tarihinde öğretmenlere ikramiye verilsin" çağrısına cevap verdi.

İnşaat sektöründe özlenen hareketlilik Kasım ve Aralık'ta yaşanacak!

AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, "İnşaat sektöründe özlenen hareketlilik Kasım ve Aralık aylarında yaşanacak" dedi...

Boybey Grup Mühendislik İnşaat Tedarik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boybey Grup Mühendislik İnşaat Tedarik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kasım Tuna, Can Alper Şen ve İbrahim Hakkı Gündoğan ortaklığıyla kuruldu.

Tüfekçioğlu Grup Verra Suites Beykoz!

Tüfekçioğlu Grup Verra Suites Beykoz projesinin lansmanı  20 Kasım 2018 tarihinde yapılacak. Firma kendi arsa ve gayrimenkulleri üzerinde konut, işyeri, otel ve yurt inşa etmeye devam ediyor.

Akyol Kardeşler Grup İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyol Kardeşler Grup İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 7 Kasım'da Ayhan Akyol tarafından kuruldu. 

Grup Ahşap Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grup Ahşap Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Muslihittin Bayraktar tarafından 250 bin TL sermaye ile 3 Kasım'da kuruldu. 

Divan Residence at G Tower basın toplantısı 30 Kasım'da!

Divan Grup tarafından İstanbul’un yükselen lokasyonu Güneşli’de inşa edilecek olan Divan Residence at G Tower'ın basın toplantısı 30 Kasım'da basına lanse edilecek.

Alya Penta projesi 17 Kasım'da satışta!

Akkuş Grup şirketlerinden Akkuş Gayrimenkul, yeni konut projesi Alya Penta’yı 17 Kasım’da CNR Emlak 2016 Fuarı’nda vitrine çıkarıyor. Az katlı bloklardan oluşan ve butik bir yaşam sunan proje, CNR Fuarı’na özel fiyatlarla satışa çıkacak.

GNS Grup Yapı Mekanik Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GNS Grup Yapı Mekanik Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Onur Günsarı ve Nihat Günsarı ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 30 Kasım'da Kağıthane, Talatpaşa Mahallesi, Aslangazi Caddesi'nde kuruldu.

Gültekin Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gültekin Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nadir Gültekin tarafından 20 bin TL sermaye ile 27 Kasım 'da Kartal, Atalar Mahallesi, Üsküdar Caddesi 'nde kuruldu.

Aydınoğlu Grup Yapı Taahhüt Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğlu Grup Yapı Taahhüt Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Salih Aydın tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Kasım'da Kartal, Orta Mahallesi, Genç Osman Caddesi'nde kuruldu.

Müstakim Grup Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Müstakim Grup Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Nurullah Ocak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 17 Kasım'da Üsküdar, Mimar Sinan Mahallesi, Eski Toptaşı Caddesi'nde kuruldu.

Özler Grup İnşaat Ahşap Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özler Grup İnşaat Ahşap Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fayık Öz tarafından 50 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Ümraniye'de kuruldu.

Kas Grup Haberi

Kas Grup

2013 sezonunda ilk defa katıldığı Türkiye Sektörler Ligi Spor Platformundan Şampiyonluk Kupası, Anket Şampiyonluğu Kupası, Gol Krallığı Plaketi ve Destek Plaketi alarak müzesine götüren Kas Grup, 2014 sezonunda da Şampiyonluk kupasını müzesine götürmeyi başardı.

Finalde Dostluk rüzgarı esti

Sektörler Ligi 2014 sezonu final maçı öncesinde atılan tarihi penaltılardan sonra, güçlü rakibi Fırat Boru karşısında son saniye ye kadar mücadele eden Kas Grubun yüzü son düdükle güldü. Dostluk içinde başlayıp biten final maçının sonunda her iki takımında yetkilileri ve oyuncuları birbirlerini tebrik ederek alkışladılar. Takımlarını desteklemek için gelen taraftarlarda maç sonunda takımları alkışlayarak anılarda hep taze kalacak fotoğraflar çektiler. 

Fırat Boru İkinci oldu

İlk defa Sektörler Liginde yer alan Fırat Boru ikincilik kupasını alırken, 2014 gol krallığı plaketini de Fırat Boru takımının golcü oyuncusu...