06 / 05 / 2024

Yapı Ligi Spor Merkezi sektör devlerini yeşil sahalara taşıyor!

 Yapı Ligi Spor Merkezi sektör devlerini yeşil sahalara taşıyor!

Türkiye’nin ve Dünya’nın dev firmaları Sektörler Ligi Futbol Turnuvasında heyecanı, coşkuyu, motivasyonu, takım ruhunu ve Dünya’da bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu doyasıya yaşayacaklar



Dünya’da bir ilk olarak düzenlenen Sektörler Ligi; Türkiye’nin ana sektörlerinde faaliyet gösteren, lider firmaların bir araya geldiği spor platformu olarak kuruldu.


Mobilya, İnşaat, Gıda, Tekstil, Otomotiv, İlaç, Elektrik, Sağlık, Medya, Bilişim, Kimya, Banka, İletişim, Sigorta, Turizm, Halı, Hizmet, Deri, Teknoloji, Ayakkabı, Mutfak, Kozmetik sektörüne kadar, bir çok büyük sektörün lider firmaları ve sektörlerin önde gelen dernekleri bir araya gelerek Dünya’da bir ilkin altına daha imza atmış olucaklar.


Türkiye Sektör Devleri, 27 Eylül 2012 tarihinde bir araya gelerek ilk defa kura çekilişinde tanışacaklar. Grup eşleşmeleri yapıldıktan sonra, 14 Ekim 2012 tarihinde maçlarla birlikte büyük heyecanda start almış olucak.


Üç hafta boyunca oynanacak grup maçları sonrasında, grup’lardan çıkan takımlar eleme usulüne geçerek çeyrek final ve yarı final maçları yapacaklar.


25 Kasım 2012 tarihinde Sektörler Ligi’nde oynanacak büyük final sonrasında hangi Sektörün ve Sektör Devi’nin Şampiyon olduğu belli olucak.


2009 yılında Türk Yapı Sektörünün Spor Platformu olarak kurulan ve Sektörün Dünya Devlerini bir araya getirerek bir ilki gerçekleştiren Yapı Ligi Spor Merkezi, şimdi de Sektörleri ve Sektör Devlerini yeşil sahalarda bir araya getirerek, bir ilki daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor.



Bilgi için; www.sektorlerligi.com 



Geri Dön