29 / 04 / 2024

Kaş'a 3 yılda 53.4 milyonluk yatırım!

Kaş'a 3 yılda 53.4 milyonluk yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Kaş’ın içme suyu ve alt yapısına 3 yılda 53 milyon 397 bin TL yatırım yaptı.




Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Kaş’ın içme suyu ve alt yapısına 3 yılda 53 milyon 397 bin TL yatırım yaptı


Yıllardır süre gelen içme suyu sorununu tarihe gömen ASAT, arıtma ve kanalizasyon yatırımları ile turistik ilçenin dünyaca ünlü denizini gözü gibi koruyor.


Büyükşehir Yasası ile hizmet ağını genişleten Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, ilçelerin biriken alt ve üst yapı sorunlarını gidermek için başlattığı yatırım atağını sürdürüyor. Yıllardır su sıkıntısı yaşayan Kaş, hizmetlerden en çok payını alan ilçelerin başında geliyor. 

İÇME SUYU SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Kaş halkına kesintisiz ve yeterli su sağlamak için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren ASAT ekipleri; 17 mahallede toplam 86 bin 545 metre içme suyu şebekesi imalatı gerçekleştirdi. Kaş merkezi ve diğer mahallelerde 85 bin metre şebeke hattı çalışması da devam ediyor. Toplam 171 kilometreyi bulan içme suyu projelerinin yatırım maliyeti 42 milyon 628 bin lira olarak açıklandı.  



Antalya Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön