28 / 04 / 2024

Kaşmir Göl Evleri Ankara daire fiyatları!

Kaşmir Göl Evleri Ankara daire fiyatları!

Firma: Gülsan Holding-Köroğlu-MTN İnşaat

Proje: Kaşmir Göl Evleri

Banka kredisine uygun olan Kaşmir Göl Evleri Ankara daire fiyatları minimum 270 bin TL olarak belirlendi. Projede teslimler Kasım 2014 tarihinde gerçekleşecek...



Toplam 1.438 adet daireden oluşan  Kaşmir Göl Evleri  projesi,  Ankara  Eryaman'da 120 dönüm alan üzerinde konumlandırılıyor. 14 blok halinde yükselen proje Gülsan Holding, Köroğlu ve MTN İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.


Kaşmir Göl Evleri projesinde yer alan dairelerin teslimleri 2014 yılının Kasım ayında gerçekleşecek. Projede bulunan blokların isimleri şu şekilde verildi; Durusu Blokları, Aksu Blokları, Göksu Blokları ve Parksu Blokları.


Banka kredisine uygun olan Kaşmir Göl Evleri Ankara daire fiyatları 270 bin liradan başlıyor. Proje içerisinde yürüyüş yolları, voleybol sahası, basketbol sahası, tenis kortu, yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, fitness, sauna, 2 bin 574 araçlık kapalı otopark, restoran ve kafeler bulunuyor.


Kaşmir Göl Evleri Ankara daire fiyatları 2 oda 1 salon daireler için 270 bin liradan, Kaşmir Göl Evleri Ankara daire fiyatları 3 oda 1 salon daireler için ise 275 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Telefon: 444 04 65

Web adresi: www.kasmirgolevleri.com.tr

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön