28 / 04 / 2024

Kaşmir Yonca'da son etap satışta!

Kaşmir Yonca'da son etap satışta!

Firma: Köroğlu İnşaat, Gülsan Holding ve Türkoğlu İnşaat

Köroğlu İnşaat, Gülsan Holding ve Türkoğlu İnşaat tarafından Ankara'da hayata geçirilen Kaşmir Yonca projesinde son etap satışa çıktı. 815 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkan projede 4+1 fiyatına 5+1 daireler satışta.



Köroğlu İnşaat, Gülsan Holding ve Türkoğlu İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Kaşmir Yonca projesi Ankara'nın gözde konumu Eryaman'da yükseliyor. Projede son etap benzersiz fiyatlarla satışa çıktı. 

Kaşmir Yonca da son etap satışta!

Toplam 35.547 metrekare alan üzerinde inşa edilen Kaşmir Yonca projesinde 468 konut bulunuyor. Konut ve ticari ünitelerden oluşan projede dükkanlar 1500 metrekare olarak tasarlandı.

Göksu Park’a ve İstanbul Yolu’na komşu olacak Kaşmir Yonca projesi Eryaman’ın güzide bölgesinde hayata geçiriliyor. 4+1 fiyatına 5+1 evlerin satışa sunulduğu projede fiyatlar 815 bin TL'den başlıyor. 

Kaşmir Yonca da son etap satışta!

Kaşmir Yonca'nın sosyal donatı alanları arasında fitness salonu, spor alanları ve kapalı yüzme havuzu bulunuyor. Proje, Göksu Parkı’nın yanı başında, İstanbul Yolu’na komşu, Kaşmir Center’a ve metroya yürüme mesafesinde konumlanıyor. 

Kaşmir Yonca da son etap satışta!

Kaşmir Yonca iletişim:
Adres: Yeni Batı Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No: 710 Yenimahalle/Ankara
Web: https://www.kasmiryonca.com/
Telefon: 0312 280 30 01 - 03

 


Geri Dön