20 / 05 / 2024

Kate Middleton ve İngiltere Prensi William sarayda yaşayacak!

Kate Middleton ve İngiltere Prensi William sarayda yaşayacak!

İngiltere Prensi William ile 17 Kasım'da nişanlandığını açıklayan Kate Middleton, adım adım prenses olmayı öğreniyor. İşte Middleton'ı evlendikten sonra bekleyen muhteşem hayat!



KRALİYET MÜCEVHERLERİ ONUN!
Middleton, evlendikten sonra Kraliçe'ye ait kraliyet mücevherlerini kullanma hakkına sahip olacak. Kate Middleton, katılacağı her davet için 39 milyon dolarlık mücevherler arasından istediği gibi tercih yapacak!

KURşžUN GEçİRMEZ CİP
Kate Middleton'a kurşun geçirmez bir cip tahsis edilecek. Range Roover ve Audi arasında karar verecek olan genç kızın bir de şoförü olacak.

SARAYDA YAşžAYACAK
Kraliçe, yeni evli çifte 18'inci yüzyılda inşa edilmiş dokuz odalı bir mini saray hediye edecek. Highgrove House isimli sarayda Middleton'ın hizmetinde birçok görevli bulunacak!

KORUMA ORDUSU
Middleton, evlendikten sonra bir koruma ordusu tarafından korunacak. Korumalar Middleton'ı sürekli takip eden gazetecilere karşı da genç kızı koruyacak.

KENDİNE ÖZEL STİL DANIşžMANI
Kate Middleton, evlenir evlenmez kraliyet ailesinden kendisine özel olarak bir stil danışmanı görevlendirilecek. Ayrıca mini bir ekip Middleton'ın her giyeceğiyle baştan açağı ilgilenecek.
Sabah


Geri Dön