02 / 05 / 2024

Katkı Paylı Konut Kredisi müteahhitlere anlatıldı!

Katkı Paylı Konut Kredisi müteahhitlere anlatıldı!

KOTO ve Ziraat Bankası arasında imzalanan 0,98 faiz oranlı Katkı Paylı Konut Kredisi protokolünün detayları müteahhitlere anlatıldı.



Kocaeli Ticaret Odası ile Ziraat Bankası arasında, KOTO üyesi yüklenici firmalarının müşterilerine kullandırması için imzalanan 0,98 faiz oranlı Katkı Paylı Konut Kredisi protokolünün detayları müteahhitlere anlatıldı.

Kocaeli Gazetesi'nde yer alan habere göre; KOTO, konut faizlerinin yükselmesi nedeniyle durgunluğun hakim olduğu inşaat sektörünün geleceği için Ziraat Bankasıyla önemli bir protokol imzaladı. Protokol ile KOTO üyesi yüklenici firmaların müşterilerine kullandıracağı konut kredisi oranları yüzde 0,98’e indi.

Hem inşaat sektörünü canlandırarak mevcut konut stokunu eritmek hem de vatandaşların uygun koşullarda konut sahibi olabilmesini sağlamak için imzalanan Katkı Paylı Konut Kredisi Protokolü’nün detayları, düzenlenen toplantıyla müteahhitlere anlatıldı.

MÜTEAHHİTLERE ÖZEL TOPLANTI

Kocaeli Ticaret Odası’nda düzenlenen toplantıya, KOTO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Çuhadar, Meclis Başkan Yardımcısı Hüseyin Avni Aslan, KOTO Meclis Üyesi Mert Kavşut, Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı aynı zamanda Konut İnşaatı Grubu’nun yer aldığı KOTO 2. Meslek Komitesi Üyesi Faruk Mamik ve yüklenici firmalar katılım gösterdi.

Kocaeli Ticaret Odası'ndan konut alacaklara müjde!


Geri Dön