07 / 05 / 2024

Kavanlar'dan bir dev proje daha! Bağbahçe Evleri!

Kavanlar'dan bir dev proje daha! Bağbahçe Evleri!

Kavanlar İnşaat Grubu Başkanı Burcu Gitene, çalışmanın en gözde projelerden olduğunu söyledi. Gülener, İstanbul Yakacık'ta yapılacak olan Bağbahçe Evleri nin en gözde projelerinden olduğunu söyledi.



Gülener. her açıdan farklı bir yaşam merkezini hazırlayacaklarını dile getirdi İstanbul ve Anadolu yakasında gokdelenlerin sayısı giderek anarken Kovanlar Grubu; doga severleri, gökdelenlerden Bağbahçe Evleri'ne kavuşturuyor. Tarihi dokusu yanında, oksijen deposu Yakacık Aydos Tepesı'ndeki Bağbahçe Evleri, doğaya uygun sosyal projeleri yanında. Marmara Denizi ve Prens Adaları'nın da eşsiz manzarasına hakim durumda Kavanlar İnşaat Grubu Başkam Burcu Gülener de projeye büyük önem veriyor. "Benim gözde projem" dediği Bağbahçe Evieri ile ilgili şunlar, söyledi: "Projenin ön kayıt toplama süreci ve satış dönemindeki yoğunluk, projemizin konsept" olan huzur ve mutluluğun anahtannın, modern tasarımın doğa ve çevre ile ahenkle uyumunun çok ozıendiği ve bir o kadarda beğenildiğini gösterdi" Projenin hayata geçirildiği bölge İstanbul'un en çok değer kazanan yöresi olduğuna da değinen Gülener, "Aydos Tepesi 557 metrelik irtilası ile İstanbul'un en yüksek noktalarından biri. Hafta sonları piknik ve trekking yapanların uğrak yeri. İçerisinde bir go; ve Roma döneminden kalma eski kale kalıntıları bulunuyor. 

Ormana yakınlığı ile doğayla iç içe Oksijeni bel. kala balıklan ve keşrokeşlikten uzak" dedi İstanbul için en büyük sıkıntılardan birinin trafik yoğunluğu olduğunu söyleyen Gülene, Şöyle devam etti: "Hepimiz günümüzün birçok /amanın- maalesef trafikte tüketiyoruz. Zamanla yarışır tfduk. Projemizi hayata geçirme çalışmaları sırasında dikkat ettiğimiz hususlardan biri de bu.oldu. Projemiz TEM ve D-100 Karayoluıva 3 dakika, metro ve raylı sisteme 5 dakika, Kartal, Pendik iskelelerine ve Morinaya 12 dakika, Sobiha Gökçen Havaalanı na IS dakika, hastaneye 10 dakika ve  Türkiye'nin on büyük adliyesi olan Kartal Adliyesi'ne ise 10 dakika ile şehir ve medeniyet size daha do yakın," Yakacık Bağbahçe Evleri de çocuklar için de her şey düşünüldü Tüm aile bireylerinin kendilerini güvende hissedeceği hu/ur dolu, doğanın ve temiz havanın sunduğu sporla iç içe bir doğal yaşam merkezi haline getirildi. Açık yüzme havuzu, sosyal tesisi. Ktness solonu, saunası, tenis konu, basketbol sahası ve uzun yürüyüşler için yürüyüş parkurları. çocukların uçurtma uçurabildiği rahatlıkla bisiklet kullanabildiği bir dünya var projede Yen» günün modern spor imkanlarına sahip, kuşların civıltı sesleriyle yapılacak güzel bir doğa yürüyüşü ile Yakacık Bağbahçe Evi'nde hayallerin ötesinde bir yaşam tarzı tasarlannıış durumda. 

Projenin «nemine vurgu yapan İnşaat Grubu Başkanı Burcu Gülener, sözlerini şöyle tamamladı: "Biz sadece- konut üretmiyoruz, aynı zamanda eskilerde kolon özlemini çektiğini* yaşam şeklini günümüz gereksinimler ve modernliğini harmanlayarak yeniden sunuyoruz." 


Kocaeli


Geri Dön