28 / 04 / 2024

Kavanlar İnşaat Yakacık Bağ Bahçe Evleri!

Kavanlar İnşaat Yakacık Bağ Bahçe Evleri!

Firma: Kavanlar İnşaat

Proje: Bağ Bahçe Evleri

Kavanlar İnşaat Yakacık Bağ Bahçe Evleri 2016 yılında teslim edilecek. İnşaat çalışmalarının devam ettiği proje 10 blok olarak yükseliyor ve 92 daireden meydana geliyor.



İstanbul'un Kartal ilçesinde yer alan Yakacık bölgesinde inşa edilen Bağ Bahçe Evleri,  Kavanlar İnşaat  imzası ile hayata geçiriliyor. Projede satış süreci başladı.


Kavanlar İnşaat Yakacık  Bağ Bahçe Evleri  10 blok halinde yükseliyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana gelen proje 26 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Kavanlar İnşaat Yakacık Bağ Bahçe Evleri 92 tane daireden meydana geliyor. 2016 yılında teslim edilecek olan projede sosyal tesis, havuz kompleksi, tenis kortu, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları mevcut. 


İnşaat çalışmalarının devam ettiği Bağ Bahçe Evleri Yakacık projesi TEM ve E5 Karayoluna 3 dakika, Metro ve raylı sisteme 5 dakika, Kartal, Pendik iskelelerine ve Marina'ya 12 dakika , Sabiha Gökçen Havaalanına 15 dakika, Hastaneye 10 dakika, Kartal adliyesine 10 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. 


Bağ Bahçe Evleri iletişim

Tel: 0 (262) 324 04 34

Web: http://www.bagbahceyakacik.com/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön